AEG INDUCTIEKOOKPLAAT HDP55108FB
AEG INDUCTIEKOOKPLAAT HDP55108FB

AEG INDUCTIEKOOKPLAAT HDP55108FBMaxiSense®Plus-inductiekookplaat voor superieure aanpasbaarheid.De MaxiSense®Plus inductiekookplaat biedt een superieure aanpasbaarheid en meer kookmogelijkheden.De ...

EAN

 

€ 1.069,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

AEG INDUCTIEKOOKPLAAT HDP55108FB

MaxiSense®Plus-inductiekookplaat voor superieure aanpasbaarheid.
De MaxiSense®Plus inductiekookplaat biedt een superieure aanpasbaarheid en meer kookmogelijkheden.
De nieuwe MaxiSense® Plus-inductiekookplaat biedt een superieure aanpasbaarheid en meer kookmogelijkheden. De kookzone wordt bijvoorbeeld automatisch aangepast aan de grootte en vorm van uw pan, zodat u de lekkerste gerechten kunt opdienen.
Als u de lekkerste gerechten wilt opdienen, heeft u echte flexibiliteit nodig bij het koken. Deze MaxiSense®Plus-inductiekookplaat biedt innovatieve oplossingen en meer mogelijkheden om uw kookstijl perfect af te stemmen op uw behoeften. De kookzone is niet alleen aangepast aan de grootte van uw pan, hoe groot of klein die ook is, u kunt ook bijvoorbeeld kookzones met elkaar verbinden. 
FlexiBridge voor maximale flexibiliteit bij het koken
Met FlexiBridge kunnen tot vier kooksegmenten verbonden worden om de juiste kookzone te creëren
Op de speciale FlexiBridge-kookzone met 4 segmenten kunt u kiezen welke segmenten u verbindt, en passen alle soorten kookgerei, van kleine tot extra grote potten en pannen.
Met de FlexiBridge-inductiekookplaat, met 4 aparte segmenten, kunt u kiezen welke segmenten worden verbonden, in functie van de grootte en de vorm van uw pannen en potten. De kookplaat is zowel voor klein als extra groot kookgerei perfect, omdat deze in veelzijdige opstellingen kunnen worden geplaatst. Als de 4 segmenten allemaal worden verbonden, beschikt u over een van de grootste kookzones, met een uitzonderlijke, gelijkmatige warmteverdeling, die perfect is voor supergrote stoofpannen. 
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Hob2Hood-technologie voor een fris ruikende keuken 
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van uw behoeften.
Wanneer het Hob2Hood-verbindingssysteem gebruikt wordt met een afzuigkap die is uitgerust met dezelfde ingebouwde functie, wordt de kookplaat automatisch ingeschakeld. Ook worden de verlichting van de afzuigkap en de ventilatorsnelheid gereguleerd in overeenstemming met de warmte en intensiteit van uw kookactiviteiten.
Onmiddellijke controle over uw kookplaat
DirectControl-schuifbediening voor onmiddellijke controle over uw kookplaat
De DirectControl bediening van deze kookplaat stelt u in staat de warmte-instellingen snel aan te passen. Schuif uw vinger gewoon naar het gewenste niveau.
De schuifbedieningen op deze kookplaat bieden u gevoelige en onmiddellijke controle over uw warmte-instellingen. Deze knoppen geven u de snelle reactietijd die u nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden. Schuif uw vinger gewoon naar het gewenste niveau om de temperatuur aan te passen.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Vlak, krasbestendig oppervlak voor eenvoudige reiniging
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. U kunt dit er gewoon afvegen om uw kookplaat schoon te houden.
Maximaal vermogen wanneer u dat nodig hebt
Booster-functie om extra snel hoge temperaturen te bereiken
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen.
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen.
Inductiekookplaat
Facet geslepen zijkanten
De MaxiSense®Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken
DirectControl bediening
Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat
Linksvoor: 2300/3200W/220mm
Linksachter: 2300/3200W/220mm
Links: 2300/3200W/220mm, 2300/3200W/220mm
Midden: 2300/3200W/210mm
Rechtsvoor: 1400/2500W/145mm
Rechtsachter: 1800/2800W/180mm
Inductiezones met powerbooster-functie
Flexibridge-functie: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten
Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone

   De nieuwe MaxiSense® Plus-inductiekookplaat biedt een superieure aanpasbaarheid en meer kookmogelijkheden. De kookzone wordt bijvoorbeeld automatisch aangepast aan de grootte en vorm van uw pan, zodat u de lekkerste gerechten kunt opdienen.
  • Op de speciale FlexiBridge-kookzone met 4 segmenten kunt u kiezen welke segmenten u verbindt, en passen alle soorten kookgerei, van kleine tot extra grote potten en pannen.
  • Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van uw behoeften.
  • De DirectControl bediening van deze kookplaat stelt u in staat de warmte-instellingen snel aan te passen. Schuif uw vinger gewoon naar het gewenste niveau.
  • Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. U kunt dit er gewoon afvegen om uw kookplaat schoon te houden.
  • De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen.
  • Inductiekookplaat
  • Facet geslepen zijkanten
  • De MaxiSense®Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken
  • DirectControl bediening
  • Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat
  • Linksvoor: 2300/3200W/220mm
  • Linksachter: 2300/3200W/220mm
  • Links: 2300/3200W/220mm, 2300/3200W/220mm
  • Midden: 2300/3200W/210mm
  • Rechtsvoor: 1400/2500W/145mm
  • Rechtsachter: 1800/2800W/180mm
  • Inductiezones met powerbooster-functie
  • Flexibridge-functie: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten
  • Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.