AEG L8FE84CS
AEG L8FE84CS

AEG L8FE84CSBij aankoop van dit product ontvangt u tijdelijk een pakket van Ariel en Lenor gratis via AEG, geschikt voor 100 wasbeurten. Deze actie is geldig in de periode van 1 februari t/m 30 apr...

EAN

7332543500086  

€ 849,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

AEG L8FE84CS
Bij aankoop van dit product ontvangt u tijdelijk een pakket van Ariel en Lenor gratis via AEG, geschikt voor 100 wasbeurten. Deze actie is geldig in de periode van 1 februari t/m 30 april 2017. 
Bij aankoop van deze wasmachine van AEG krijgt u na registratie van uw aankoop 5 jaar garantie. Profiteer direct! Registreer binnen 3 maanden na aankoop. Deze actie loopt tot 31 december 2017.

De AEG L8FE84CS is een 1400 toeren wasmachine met maximaal vulgewicht van 8kg en een zeer zuinig energielabel A+++. Verder beschikt deze wasmachine over de innovatieve ÖKOMix-technologie. Wasmiddel en wasverzachter worden vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terecht komen. In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter slechts een derde van de vezels maar dankzij de ÖKOMix-technologie wordt iedere vezel van uw wasgoed gereinigd en beschermd, zelfs in kortere cycli. De L8FE84CS beschikt over 10 programma’s waaronder Wool Plus, ÖKOPower, Steam Refresh en een Quick programma waarmee u in 20 minuten 3kg wasgoed perfect schoon kunt wassen. Het ÖKOPower is het dagelijkse wasprogramma dat alles biedt wat u nodig heeft. Met dit programma wast u in slechts 59 een lading wasgoed met perfecte resultaten en minder energieverbruik. De ART snelbevochtigings-technologie en het DirectSpray systeem zorgen er voor dat de gehele lading snel en gelijkmatig wordt bevochtigd. Ook is deze uiterst complete wasmachine voorzien van Woolmark Green-certificering, optionele vlekbehandeling, digitale resttijdweergave, startuitstel en onbalans-correctie. Het energieverbruik van de AEG L8FE84CS is slechts 98kWh per jaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.