AEG VAATWASSER F55320IM0
AEG VAATWASSER F55320IM0

 AEG F55320IM0Vermindering van de cyclustijd tot de helft en tijdsbesparing.De TimeSaver-functie vermindert de cyclustijd tot de helftMet de TimeSaver-functie op deze vaatwasser kunt u de duur van ...

EAN

7332543376988  

€ 699,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

 AEG F55320IM0


   Vermindering van de cyclustijd tot de helft en tijdsbesparing.

   De TimeSaver-functie vermindert de cyclustijd tot de helft

   Met de TimeSaver-functie op deze vaatwasser kunt u de duur van de cyclus met de helft verminderen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw vaat gebruiksklaar is wanneer u hem opnieuw nodig heeft. Ideaal wanneer u gasten heeft.

   Zorg ervoor dat u uw tijd terug onder controle heeft, met de handige TimeSaver-functie. Selecteer deze en de duur van de cyclus wordt verminderd tot de helft, zodat hij past in uw planning. Uw borden zullen in de helft van de tijd van een normaal programma klaar zijn om in de kast geruimd te worden – of opnieuw gebruikt te worden. Perfect voor momenten waarop u met uw gasten aan het praten bent of gehaast bent om thuis te vertrekken. 

   Tot 13 couverts in één keer laden

   Flexibele rekken - ruimte voor maximaal 13 couverts 

   De rekken in deze vaatwasser, met speciale bierglashouders en een lade die ontworpen is voor het plaatsen van lange messen, kan op flexibele wijze worden aangepast om ruimte te creëren voor maximaal 13 couverts. 

   Dankzij het innovatieve design van deze vaatwasser kunt u tot 13 couverts in één keer laden. De machine beschikt over flexibele rekjes en aparte bierglashouders, evenals een lade die is ontworpen voor lange messen. Elk item kan dus in de meest efficiënte positie worden geplaatst. 

   SoftSpikes - beschermt uw glaswerk

   SoftSpikes om glazen en tassen te beschermen en te stabiliseren

   Om te voorkomen dat glazen omvallen en beschadigd raken, werd de bovenste mand voorzien van zachte rubberen toppen om de glazen veilig rechtop te houden.

   Glazen zijn vaak de meest delicate stukken in uw afwasautomaat en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. De bovenste mand van deze afwasautomaat is uitgerust met rubberen toppen om de glazen te ondersteunen en beschermen. De toppen zijn ideaal om uw glazen en tassen rechtop te houden, zodat ze niet kunnen omvallen en eventueel breken.

   Geoptimaliseerd automatische programma voor topprestaties

   AutoSense-programma voor maximale efficiëntie

   Met het AutoSense-programma wordt uw serviesgoed schoongemaakt met het meest efficiënte gebruik van energie, water en tijd, dankzij een verbeterde, hoogwaardige sensor.

   Deze vaatwasser biedt altijd perfecte resultaten op de meest efficiënte manier. De AutoSense-instelling detecteert aan de hand van de nieuwe, geïntegreerde hoogwaardige sensor zowel de omvang als de mate van vuil in een lading met meer precisie en stelt de wasparameters vervolgens automatisch in op maximale besparing van energie, water en tijd.

   Geen energieverbruik tussen de afwasbeurten

   Auto-Off-functie: na een korte standby schakelt de vaatwasser volledig uit

   Met de Auto-Off-functie verbruikt de vaatwasser absoluut geen energie tussen de cycli. Dit betekent een ware doorbraak in energieverbruik.

   De vaatwasser bereikt een nieuw niveau van energie-efficiëntie met de Auto-Off-functie: na een korte standby schakelt de vaatwasser helemaal uit. Dit zorgt ervoor dat de vaatwasser helemaal geen energie verbruikt tot het volgende gebruik.

   Laat uw vaatwasser werken wanneer het uitkomt in uw planning 

   Functie uitgestelde start (1-24 uur)

   U bepaalt wanneer uw vaatwasser werkt. Met de functie Uitgestelde start kunt u uw vaat op het door u gewenste moment in de machine stoppen en de starttijd naar wens programmeren. U kunt het begin van de cyclus tot 24 uren uitstellen.

   Zorg ervoor dat u terug controle krijgt over uw tijd. Deze vaatwasser gaat aan het werk wanneer u het wenst. Met de functie uitgestelde start kunt u uw vaat op het door u gewenste moment in de machine stoppen en de starttijd naar wens programmeren. U kunt het begin van de cyclus tot 24 uren uitstellen. 

   Installatie: Inbouw, geïntegreerd

   Water- en energieverbruik: 9.9 liter, 0.932 kWh bij Eco 50°C

   6 Programma's, 4 temperaturen

   3-digit display

   Startuitstel tot 24 uur

   U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 24 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld.

   TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen

   Sensorlogic watersensor

   Gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de machine warm wordt - en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens berekent de SENSORLOGIC de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik.

   XtraDry optie: voor een extra boost aan het droogresultaat

   Warmwateraansluiting tot 60°C

   LED-indicaties voor zout en glansspoelmiddel

   AutoOff functie

   Op hoogte installeerbaar

   AquaControl

  Geluidsniveau: 47 dB
   Met de TimeSaver-functie op deze vaatwasser kunt u de duur van de cyclus met de helft verminderen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw vaat gebruiksklaar is wanneer u hem opnieuw nodig heeft. Ideaal wanneer u gasten heeft.
  • De rekken in deze vaatwasser, met speciale bierglashouders en een lade die ontworpen is voor het plaatsen van lange messen, kan op flexibele wijze worden aangepast om ruimte te creëren voor maximaal 13 couverts.
  • Om te voorkomen dat glazen omvallen en beschadigd raken, werd de bovenste mand voorzien van zachte rubberen toppen om de glazen veilig rechtop te houden.
  • Met het AutoSense-programma wordt uw serviesgoed schoongemaakt met het meest efficiënte gebruik van energie, water en tijd, dankzij een verbeterde, hoogwaardige sensor.
  • Met de Auto-Off-functie verbruikt de vaatwasser absoluut geen energie tussen de cycli. Dit betekent een ware doorbraak in energieverbruik.
  • U bepaalt wanneer uw vaatwasser werkt. Met de functie Uitgestelde start kunt u uw vaat op het door u gewenste moment in de machine stoppen en de starttijd naar wens programmeren. U kunt het begin van de cyclus tot 24 uren uitstellen.
  • Installatie: Inbouw, geïntegreerd
  • Water- en energieverbruik: 9.9 liter, 0.932 kWh bij Eco 50°C
  • 6 Programma's, 4 temperaturen
  • 3-digit display
  • U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 24 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld.
  • TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen
  • Gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de machine warm wordt - en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens berekent de SENSORLOGIC de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik.
  • XtraDry optie: voor een extra boost aan het droogresultaat
  • Warmwateraansluiting tot 60°C
  • LED-indicaties voor zout en glansspoelmiddel
  • AutoOff functie
  • Op hoogte installeerbaar
  • AquaControl
  • Geluidsniveau: 47 dB

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.