Bosch SMS53N82EU Vaatwasser

Bosch SMS53N82EU VaatwasserEnergieklasse A+Waterverbruik 9,5lPlaatsing VrijstaandVaatwasserfuncties Uitgestelde startAantal couverts 13xGeluidssterkte 46dBBosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huis...

EAN

4242002853062  

€ 499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Bosch SMS53N82EU Vaatwasser

Energieklasse
A+

Waterverbruik
9,5l

Plaatsing
Vrijstaand

Vaatwasserfuncties
Uitgestelde start

Aantal couverts
13x

Geluidssterkte
46dB

Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur met de beste techniek. Vakkundig verwerkte hoogwaardige materialen en een unieke uitrusting beklemtonen de klasse van de EXCLUSIV-reeks. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat ook comfort hoog in het vaandel. Thuis willen we ons vooral lekker voelen. Dankzij de innovatieve techniek, heeft Bosch zichzelf overtroffen op het gebied van comfort. Hiermee ervaart u met onze EXCLUSIV apparaten een buitengewoon gevoel van exclusieve meerwaarde.

Energieklasse A+
De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk vaatwassers zijn. De Bosch SMS53N82EU heeft een energielabel A+. Bij een gemiddeld gebruik kost deze vaatwasser u ongeveer 65 euro per jaar.

Couverts
De inhoud van een vaatwasser wordt aangegeven in het aantal couverts. De Bosch SMS53N82EU heeft een inhoud van 13 couverts.

Geluidsniveau 46 dB
Het geluidsniveau bij vaatwassers wordt uitgedruk in decibel (dB). De SMS53N82EU heeft een geluidsniveau van 46 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de vaatwasser is.

Kinderbeveiliging
Deze vaatwasser is voorzien van een kinderbeveiliging. Hiermee kunt u ongewenste bediening van het apparaat voorkomen. De Bosch SMS53N82EU is voorzien van een kinderbeveiliging.

Aquastop
Deze beveiliging voorkomt elke vorm van waterschade. De fabrikant garandeert veiligheid voor de gehele levensduur van het apparaat. De SMS53N82EU Serie 6 Exclusiv heeft een aquastop.

Specificaties


Energieklasse
A+

Waterverbruik
9,5l

Plaatsing
Vrijstaand

Vaatwasserfuncties
Uitgestelde start

Aantal couverts
13x

Geluidssterkte
46dB

Beveiliging vaatwasser
Waterstop

Droogresultaat
A

Gewicht
48kg

Hoogte
845mm

Breedte
600mm

Diepte
600mm

Kleur
Wit

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.