Bosch WTW85490NL

De warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor™: de enige droger die zijn energielabel van A++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.De Bosch WTW85490NL wasdroger...

EAN

4242002906423  

€ 799,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor™: de enige droger die zijn energielabel van A++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.
De Bosch WTW85490NL wasdroger heeft een vulgewicht van 8 KG en een energie-efficiëntieklassse van A++. Dankij de SelfCleaning Condensor™ hoeft u nooit meer handmatig de condensor pluisvrij maken, uw droger blijft zijn hele levensduur extreem zuinig. De droger is zeer gebruiksvriendelijk met een draaiknop en een medium LED-display voor resttijd weergave, tot 24 u eindtijdkeuze, programma status en extra functies. Maak de keuze uit een van de speciale programma's zoals: mix, wol in korf, Handdoeken, Tijdprogramma warm, Sport, Dons, Superkort 40, Blouses/Overhemden en Fijne was. Daarbij is de droger ook voorzien van AntiVibration Design: stabiliteit en stilte, elektronische bediening en kinderbeveiliging op de deur.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.