Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E

Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03ESuperSilence Vaatwasser 60 cmVolledig integreerbaar met VarioScharnier, geschikt voor IKEA-keukens. (IKEA® is een geregistreerde handelsnaam van Inter IKEA Systems...

EAN

4242002960036  

€ 1.129,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E

SuperSilence Vaatwasser 60 cmVolledig integreerbaar met VarioScharnier, geschikt voor IKEA-keukens. (IKEA® is een geregistreerde handelsnaam van Inter IKEA Systems B.V.)
  • Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
  • SuperSilence: opmerkelijk stil met een geluidsniveau van 44dB.
  • Glas 40°C programma: speciaal programma om glas te reinigen en te drogen.
  • VarioFlex-korven en VarioLade: optimale verstelmogelijkheden en meer ruimte op alle niveaus.
  • LED Display: eenvoudige bediening om programma's te kiezen met een display voor de resttijdindicatie en korte status informatie.
Deze inbouw vaatwasser van Bosch is geschikt voor 14 couverts en is zeer stil met een geluidsniveau van maar 44db.

ActiveWater-technologie

Dankzij de ActiveWater-technologie van Bosch gebruikt de vaatwasser minder water en energie terwijl hij wel uitzonderlijke reinigingsprestaties levert. Hij heeft gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie die ervoor zorgen dat u water en energie bespaart.

De Aquasensor helpt u ook energie- en waterverbruik te verminderen. Deze sensor bepaalt aan de hoeveelheid vuildeeltjes en vetresten in het spoelwater of hij nog een keer moet spoelen. Zo spoelt u nooit langer dan nodig is. De beladingssensor past het waterverbruik ook aan op de hoeveelheid vaat. Zo kunt u ook gerust een halve vaat draaien zonder water te verspillen.

EcoSilence DriveTM

Speciaal voor de vaatwasser heeft Bosch EcoSilence Drive ontwikkeld, dit is een motor die uitzonderlijk stil en efficiënt is. Hij verbruikt minder energie en is geruisloos. Hij werkt zonder borstels en levert gegarandeerd topprestaties.

Bescherming

De vaatwasser biedt niet alleen bescherming voor uw vaat maar ook voor uw huis. Dankzij de AquaStop bent u 100% beschermt tegen waterschade. De AquaStop bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal.

Het glasbeschermingssysteem voorkomt glascorrosie door de hardheid van het water te regelen. Zo blijven glazen mooi. Ook heeft de vaatwasser een Glass 40°-programma. Dit programma zorgt ervoor dat uw glazen voorzichtig schoon en droog gemaakt worden. Daarnaast zorgt hij ervoor dat uw glazen stralen. Ook heeft hij een warmtewisselaar. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmt zodat er geen temperatuurverschillen ontstaan en uw vaat veilig gereinigd worden.

Bediening

De vaatwasser heeft 6 programma’s en 3 extra functies. Ook kunt u de start uitstellen. U kunt met de elektronische starttijdkeuze een starttijd uitkiezen die voor u het beste uitkomt, bijvoorbeeld onder werktijd of als u slaapt. Het display geeft weer wat de restijd is. Ook heeft de vaatwasser een InfoLight. Deze rode LEDspot laat op uw vloer zien of de baatwasser al klaar is of nog bezig is.

Flexibele indeling

Hij heeft VarioFlex corven waardoor u de beste indeling kunt creëren voor uw vaat. Ook heeft hij een uittrekbare Vario-besteklade. Dit is een derde laadniveau en de ideale plek voor uw bestek en klein kookgerei.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.