Bosch inbouw vaatwasser SBV25AX04N

Bosch inbouw vaatwasser SBV25AX04NExtra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.InfoLight: een rood licht op de vloer ter indicatie dat de vaatwasser aan staat...

EAN

4242005051755  

€ 829,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Bosch inbouw vaatwasser SBV25AX04N

  • Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
  • InfoLight: een rood licht op de vloer ter indicatie dat de vaatwasser aan staat.
  • AquaStop: voor een 100% gegarandeerde bescherming tegen waterschade gedurende de levensduur van het apparaat.
  • Glasbeschermingstechnologie: voor een extra voorzichtige behandeling van uw glazen.
  • Kinderbeveiliging: voorkomt het onopzettelijk openen van de vaatwasser tijdens het wasprogramma.
Deze volledig integreerbare vaatwasser van Bosch heeft een capaciteit van 12 couverts. Hij heeft een A+ energielabel dus erg zuinig. Hij heeft 5 programma’s en 1 speciale functie (extra droog). Hij heeft een doseerassistent die ervoor zorgt dat het vaatwasmiddel gelijkmatig verspreid wordt. Zo kunt u verzekerd zijn dan uw hele vaat goed schoon wordt. Hij heeft speciale glasbeschermingstechniek waardoor u ook uw glazen veilig kunt schoonmaken. Hij heeft ook een AquaStop waterbeveiliging en kinderbeveiling. Hij geeft via een LED indicatie het programmaverloop door en heeft een infolight die met een rood lichtpuntje op de vloer aangeeft of de vaatwasser nog bezig is. Hij geeft een akoestisch signaal als hij klaar is. U heeft een elektronische startijdkeuze van 3, 6 of 9 uur.

Hij heeft twee kopjes-étagères in de bovenkorf, een glazenhouder in de bovenkorf en een bestekkorf in de onderkorf. Zo kunt u al uw vaat gemakkelijk kwijt. Hij heeft ook EcoSilence Drive: dit is de meest energiezuinige en stille motortechnologie.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.