Bose On-Ear Wireless (Zwart)

GENIETEN VAN EEN HELDER EN KRACHTIG GELUIDMet de Bose On-Ear Wireless geniet je dankzij de Triport-technologie van een helder en krachtig geluid. Deze stijlvolle koptelefoon zit prettig op je oren ...

EAN

 

€ 199,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

GENIETEN VAN EEN HELDER EN KRACHTIG GELUID

Met de Bose On-Ear Wireless geniet je dankzij de Triport-technologie van een helder en krachtig geluid. Deze stijlvolle koptelefoon zit prettig op je oren en is volledig draadloos. Zo luister je naar je favoriete tracks in alle vrijheid. Via Bluetooth stream je eenvoudig je muziek vanaf je smartphone, tablet of laptop. Daarnaast biedt de koptelefoon gesproken meldingen, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van de batterij.

LANGE BATTERIJDUUR

Via de handige bedieningstoetsen op de oorschelp navigeer je blindelings door je speellijst en neem je eenvoudig op wanneer je wordt gebeld. Dankzij het microfoonsysteem met ruisvermindering voer je duidelijke telefoongesprekken waar je ook bent. Je hebt zelfs de mogelijkheid om met Siri of Google Assistent je muziek te bedienen. De oplaadbare accu levert tot wel 15 uur draadloos luisterplezier en met maar 15 minuten opladen heb je alweer 2 uur batterij. Tenslotte is de Bose On-Ear Wireless koptelefoon opvouwbaar en neem je overal mee naartoe in de meegeleverde case.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.