Bose QuietComfort® 20i

In-ear. Noise cancelling. Better sound. Beschouw hem als uw hoofdtelefoon voor onderweg, waar u ook naartoe gaat. De eerste in-ear ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Bose geeft u meer controle ov...

EAN

017817607223  

€ 299,95 *
€ 179,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

In-ear. Noise cancelling. Better sound.
Beschouw hem als uw hoofdtelefoon voor onderweg, waar u ook naartoe gaat. De eerste in-ear ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Bose geeft u meer controle over hoe u luistert dan ooit tevoren, in alle soorten omgevingen. Sluit de wereld buiten met krachtige ruisonderdrukking. Of kies voor de Aware-modus en laat een deel van het omgevingsgeluid binnen. In beide gevallen kunt u uw hoofdtelefoon ophouden en blijven genieten van uw muziek met levensecht Bose®-geluid. Waar u ook gaat, uw QC®20 hoofdtelefoon houdt u in contact. Met het ritme van uw muziek of de vibraties van uw omgeving.

  •          Indrukwekkende geluidsprestaties dankzij exclusieve Bose®-technologieën
  •          Geavanceerde ruisonderdrukking die zich kan meten met elke full-size hoofdtelefoon
  •          Aware-modus om omgevingsgeluiden te horen terwijl u van uw muziek geniet
  •          Langdurig comfort en stabiliteit van de exclusieve StayHear®+ oordopjes
 
Ga helemaal op in uw muziek
Met de QC®20 hoofdtelefoon ervaart u onderweg muziek als nooit tevoren. U geniet van levensecht digitaal geluid dat helder uitsteekt boven de geluiden om u heen, en van de vrijheid van een in-ear hoofdtelefoon. De StayHear®+ oordopjes weren een deel van het geluid. Onze Acoustic Noise Cancelling®-technologie onderdrukt het grootste deel van de rest. U bent alleen met uw muziek, zelfs in lawaaiige omgevingen.
Stem af op uw omgeving
Er zijn echter momenten waarop u zich niet geheel voor uw omgeving wilt afsluiten. Bijvoorbeeld bij het oversteken van een drukke straat. Of als u op een luchthaven wacht op de gateaankondigingen. Dan komt de Aware-modus goed van pas. U hoeft uw hoofdtelefoon niet af te zetten. U drukt gewoon op een knop en u hoort direct wat er om u heen gebeurt. Ondertussen speelt de muziek door en ervaart u nog enige ruisonderdrukking.
Meeslepend geluid
Dit alles, plus het levensechte Bose®-geluid. Geluid dat u niet zou verwachten van een in-ear hoofdtelefoon. Onze TriPort®-technologie en actieve equalizer geven uw muziek de diepte en balans die uw dagelijkse soundtrack fris en dynamisch houden. Ook de subtiele details zijn te horen. Dus waar u ook bent, uw muziek staat altijd centraal.
Geavanceerde oordopjestechnologie
U geniet gemakkelijker van uw muziek als u niet steeds in de weer hoeft met uw hoofdtelefoon. Onze StayHear®+ oordopjes hebben een zachte en stabiele pasvorm en u hoeft ze niet in uw oren te duwen. De paddenstoelvorm verdeelt het contact met uw oor gelijkmatig voor maximaal comfort en een zachte afsluiting die bijdraagt aan de ruisonderdrukking over het hele spectrum.
U bepaalt wat er gebeurt
De bediening is binnen handbereik. Gebruik de schuifregelaar op de bedieningsmodule om ruisonderdrukking in en uit te schakelen. In de geïntegreerde afstandsbediening/microfoon bevinden zich de Aware-modus en een knop voor beantwoorden/beëindigen. De afstandsbediening met 2 knoppen (model QC®20) is ontworpen voor uw Android-, BlackBerry- of Windows-telefoon. De afstandsbediening met 4 knoppen (model QC®20i) is speciaal voor uw iPhone of iPod, met muziekbediening en spraakopdrachten.
afstandsbediening met 2 knoppen »
afstandsbediening met 4 knoppen »
Oplaadbare accu
De milieuvriendelijke, in de module ingebouwde lithium-ionaccu is in slechts twee uur op te laden met de meegeleverde usb-kabel. Na volledig opladen gaat hij zestien uur mee. Een indicatielampje geeft de accustatus aan. Ook als de accu leeg is, blijft de muziek spelen met prestaties die gelijkwaardig zijn aan die van onze gewone in-ear hoofdtelefoons.
 
Na gebruik kunt u uw hoofdtelefoon en kabels handig opbergen in het bijgeleverde draagetui.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.