Bose SoundLink Mini II Zwart

Bose SoundLink Mini II  Bose heeft de populaire Bluetooth speaker SoundLink Mini in een nieuw jasje gegoten: de SoundLink Mini II. De engineers van het Amerikaanse audiomerk hebben de draagbare sp...

EAN

0017817686150  

€ 249,00 *
€ 139,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bose SoundLink Mini II 

Bose heeft de populaire Bluetooth speaker SoundLink Mini in een nieuw jasje gegoten: de SoundLink Mini II. De engineers van het Amerikaanse audiomerk hebben de draagbare speaker kritisch onder de loep genomen en verbeterd waar mogelijk. De belangrijkste aanpassingen zijn een langere accuduur en multi-connect, waardoor meerdere smartphones middels spraakfuncties gekoppeld kunnen worden aan de SoundLink Mini II. Verder is de speaker uitgerust met een ingebouwde microfoon om inkomende telefoongesprekken te beantwoorden.

Langere accuduur

Eén van de meest in het oog springende verbeteringen is de langere accuduur. Doordat de SoundLink Mini II nu is uitgerust met een lithium-ion batterij kan de compacte speaker volgens Bose zo’n tien uur lang draadloos muziek afspelen. De Bluetooth speaker wordt geleverd met een oplaadstation. Het is ook mogelijk om de SoundLink Mini II tijdens gebruik via een USB-connectie op te laden.

Dat Bose hoog inzet op gebruikersgemak blijkt wel uit de doorontwikkelde accu van de SoundLink Mini II. Het is namelijk mogelijk om het accuniveau te controleren. Door de aan-uitknop ingedrukt te houden, gaat het indicatorlampje branden. Groen betekent 70 procent of meer accuniveau, geel betekent dat de accu tussen 70 en 20 procent is en rood betekent 20 procent of minder.

Draagbaar lichtgewicht

De Bose SoundLink Mini II Bluetooth is de meest compacte speaker van Bose. De speaker weeg slechts 670 gram, zodat hij makkelijk mee te nemen is op vakantie of voor een dagje in het park of aan het strand. Dankzij het zeer compacte ontwerp is de speaker bij uitstek geschikt om mee te nemen in een tas. Zodoende kunt u overal genieten van uw muziek in de hoogste kwaliteit. Door het lage zwaartepunt is het mogelijk om de draadloze speaker overal te plaatsen zonder dat de kans op omvallen bestaat.

Verbazingwekkend vol geluid

De speaker mag dan compact van formaat zijn, de geluidsprestaties zijn er niet minder om. Het geluid van de SoundLink Mini was al zo goed dat Bose weinig veranderd heeft aan de Bose SoundLink Mini II. Bose heeft de Bluetooth speaker voorzien van hoogwaardige componenten en de nieuwste technieken. De innovatieve driverconfiguratie zorgt voor gedetailleerd geluid. Met name op het gebied van lage tonen verbaast de SoundLink Mini II. Zonder moeite vult de kleine speaker redelijk grote ruimtes met geluid.

Bedienen met uw stem

De SoundLink Mini II is eenvoudig te verbinden met een Bluetooth-connectie. Schakel Bluetooth in op een mobiel apparaat (smartphone, tablet, laptop), maak verbinding met de draadloze speaker en stream uw favoriete muziek. Dankzij de nieuwe functie multi-connect is het mogelijk om meerdere apparaten middels spraakbesturing te koppelen aan de speaker. Doordat veel andere apparaten tegenwoordig ook beschikken over Bluetooth kunt u de SoundLink Mini II zelfs inzetten tijdens een potje gamen of het kijken van een film. De draagbare luidspreker heeft een Bluetooth-bereik tot negen meter.

Muziek streamen

De Bose SoundLink Mini II is uitgerust met een hoogwaardige Digital Audio Converter en dient als eindstation van alle gestreamde muziek. Streaming muziek is razend populair. Online muziekdiensten als Spotify, Deezer, Napster, TuneIn, Tidal, Qobuz en internetradiozenders maken furore door digitale muziek van hoge kwaliteit te bieden. Via Bluetooth streamt u uw favoriete muziek naar de SoundLink Mini II.

Doordat de draadloze speaker ook is voorzien van een aux-poort van 3,5 millimeter is het ook mogelijk om met een aux-kabel andere audiobronnen aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld een mp3-speler.

Gereed met één druk op de knop

De Bose SoundLink Mini 2 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Met één druk op de knop wordt de speaker geactiveerd. Verder is de speaker voorzien van knoppen om het volume te regelen. Alle andere functies, zoals het selecteren van een nummer, zijn te bedienen vanaf het mobiele apparaat. De SoundLink Mini II is voorzien van een micro-usb-poort om eens in de tijd een software-update uit te voeren.

Kleurrijke beschermhoezen

De Bose SoundLink Mini II heeft een aluminium behuizing, die de draadloze speaker een deftige look geeft. Door de grote knoppen oogt het design van de compacte luidspreker extra strak. Het design is tevens naar wens aan te passen door de SoundLink Mini 2 te voorzien van een beschermhoes. De soft cover hoezen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, mint, grijs en blauw. Voor extra bescherming tijdens het reizen kunt u overwegen om een reisetui annex draagtas aan te schaffen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.