Bose SoundLink Revolve Grijs

EEN ECHT 360°-GELUIDDe Bose SoundLink Revolve is een compacte Bluetooth-speaker met een echt 360°-geluid. Zo kun je de speaker midden in een ruimte plaatsen, waarna iedereen op dezelfde manier geni...

EAN

0017817741538  

€ 229,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

EEN ECHT 360°-GELUID

De Bose SoundLink Revolve is een compacte Bluetooth-speaker met een echt 360°-geluid. Zo kun je de speaker midden in een ruimte plaatsen, waarna iedereen op dezelfde manier geniet van de muziek. Hij is compact, maar levert een ontzettend krachtig en helder geluid.

OVERAL URENLANG MUZIEK LUISTEREN, ZELFS IN DE REGEN

Je kunt met gemak urenlang feesten, want de oplaadbare accu van de Revolve gaat tot 12 uur mee. Daarnaast is deze Bluetooth-speaker niet bang voor een beetje water, hij heeft namelijk een waterbestendig ontwerp. Zo kun je hem meenemen naar het zwembad of het strand, zonder dat de speaker kapot gaat. Maar dat is nog niet alles! De SoundLink Revolve heeft namelijk speciale bumpers, waardoor deze speaker ook tegen een stootje kan.

EENVOUDIGE BEDIENING

Via Bluetooth stream je eenvoudig je favoriete tracks vanaf je smartphone of tablet. Als je je smartphone even niet bij de hand hebt is dat geen probleem, want je kunt de speaker ook bedienen via de knoppen bovenop. Tenslotte is de Bose SoundLink Revolve voorzien van een multifunctionele knop. Houd deze ingedrukt en je kunt via de speaker een opdracht inspreken voor Siri en Google Now. Tenslotte is het ook nog mogelijk om via de Bose Connect-app de Bluetooth-speaker te bedienen. Als het krachtige geluid van één Revolve-speaker niet genoeg is, gebruik je de app om 2 Revolve-speakers aan elkaar te koppelen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.