Bose SoundTouch® 120 home cinema system

Bose SoundTouch 120 home cinema system

EAN

0017817699495  

€ 1.399,00 *
€ 995,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Is op voorraad.

Bose SoundTouch® 120 home cinema system 

Een kleine luidspreker met groots geluid

Schijn bedriegt, zeker bij een soundbarluidspreker van nog geen halve meter. Luister er eens naar en ontdek dat het ruimtebesparende ontwerp van het SoundTouch® 120 system heel wat kracht in zich heeft. (Bovendien past hij perfect bij je hdtv.) Het is een geweldige keuze voor een woon- of slaapkamer van gemiddelde grootte. Je geniet van gedetailleerd geluid en prestaties die het formaat van de luidspreker niet doet vermoeden. Een draadloze Acoustimass®-module geeft je films, muziek en sportuitzendingen krachtig laag. Een kleine bedieningsconsole en een universele afstandsbediening worden meegeleverd.
 

  • Krachtig geluid uit een compacte soundbar (43 cm) met TrueSpace®-technologie

  • De draadloze Acoustimass®-module kan buiten het zicht in je kamer worden geplaatst

  • Kleine bedieningsconsole met 4 HDMI®-ingangen, display voor het selecteren van de bron

  • Met SoundTouch™ voor het streamen van muziek via wifi (adapter afzonderlijk verkrijgbaar)

  • De universele afstandsbediening bedient het systeem en de meeste aangesloten apparaten

 

Opvallend geluid. Onopvallende luidspreker.

Je zet misschien vraagtekens bij het geluid van een luidspreker die maar half zo groot is als ons SoundTouch® 130 system. Geen zorgen, je krijgt echt niet de helft van de prestaties. Werp maar eens een blik naar binnen. De behuizing biedt plaats aan vijf krachtige, uiterst nauwkeurig geplaatste drivers, die ook nog eens worden bijgestaan door TrueSpace®-technologie. Dat gecombineerd met het diepe laag van de Acoustimass®-module zorgt voor meeslepend, ruimtelijk geluid. Bovendien is je kamer geen jungle van rondslingerende kabels.
 

Opmerkelijke basprestaties

De soundbar is het stralende middelpunt, maar de draadloze Acoustimass®-module is de grote kracht achter de schermen. De module voegt krachtig laag toe aan al je entertainment, zonder kabel tussen de module en de luidspreker. Met een bereik van meer dan 9 meter kun je de module vrijwel overal in je kamer plaatsen, zelfs uit het zicht.


Geluid op maat voor je kamer

Houten vloeren, zachte tapijten, unieke kamerafmetingen. Ze kunnen allemaal invloed hebben op het geluid. Daarom is er het ADAPTiQ® audiokalibratiesysteem. Het past de prestaties van de luidspreker aan de akoestiek van je kamer aan, zodat je zelf niets hoeft te veranderen. Nadat je de juiste plaats voor je luidspreker hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ADAPTiQ®-systeem toe te passen om overal in de kamer te genieten van evenwichtige prestaties.


Muziek streamen met SoundTouch™

Nog een geweldige functie van het SoundTouch® 120 home cinema system? Muziek streamen via je wifinetwerk. Met een optionele wifi-adapter kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos 20.000 internetradiostations van over de hele wereld, nummers en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten als Deezer™ en Spotify®. Allemaal beschikbaar via je wifi-thuisnetwerk. Het systeem kan ook samen met andere SoundTouch™ systems worden gebruikt voor een multiroom geluidsbeleving. In de partymodus werken deze systemen samen om overal dezelfde muziek af te spelen. Stream verschillende muziek in verschillende ruimten, speel dezelfde muziek af in elke ruimte of stel zones in.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.