Bose SoundTouch⢠20 Wi-Fi® music system

Al je muziek via wifi. Met kamervullend geluid. Nu kun je nog eenvoudiger genieten van al je favoriete muziek. Het SoundTouch™ 20 Series II system maakt gebruik van je wifi-thuisnetwerk om je draad...

EAN

017817610049  

€ 399,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Al je muziek via wifi. Met kamervullend geluid.
Nu kun je nog eenvoudiger genieten van al je favoriete muziek. Het SoundTouch™ 20 Series II system maakt gebruik van je wifi-thuisnetwerk om je draadloos toegang te bieden tot 20.000 internetradiozenders over de hele wereld, nummers en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer™ en Spotify®. Je kunt elke zender of artiest die je maar wilt aan je presets toewijzen, zodat je ze altijd met één druk op de knop kunt beluisteren. Een wifi-thuisnetwerk is alles wat je nodig hebt en instellen is snel en eenvoudig.

 •          Draadloze verbinding via je wifi-thuisnetwerk voor internetradio, je muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer™
 •          Met één druk op de knop toegang tot je muziek met zes persoonlijke presets
 •          Helder, full-range geluid uit een compacte luidspreker die in elke kamer past
 •          Uitgebreide bediening met de SoundTouch™ app voor je computer, smartphone of tablet
 •          Persoonlijke zones voor verschillende muziek in verschillende kamers of dezelfde muziek in elke kamer (met extra SoundTouch™-producten)
 •          Verschillende kleuren - nu verkrijgbaar in zwart of wit
Uitbundig geluid
Ja, het is compact. Maar het SoundTouch™ 20 Series II system levert meer geluid dan zijn formaat doet vermoeden. Speciaal ontworpen transformers produceren verrassend zuivere middelhoge en hoge frequenties zodat stemmen en instrumenten levensecht klinken, terwijl een geavanceerde behuizing met poorten het geluid genoeg kracht geeft om met gemak een ruimte te vullen. Ondertussen zorgt digitale signaalverwerking van Bose voor mooi gebalanceerd geluid, of je het volume nu flink opschroeft of laat op de avond een ontspannen muziekje opzet. Vergelijk de luidspreker met andere wifi-luidsprekers van dit formaat. Ze zijn niet te vergelijken.

Welkom in de wereld van gestreamde muziek
Niet zomaar een luidspreker
SoundTouch™ is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen.
SoundTouch™ systems maken rechtstreeks verbinding met je favoriete internetradiozenders en diensten voor gestreamde muziek, zoals Deezer™ en Spotify®, zodat je ze binnen handbereik hebt. Streamen via wifi is hard op weg om de nieuwe standaard voor het beluisteren van muziek te worden. Wij hebben het makkelijker en nog plezieriger gemaakt.

Muziek met één druk op de knop
Als het om muziek gaat, weet je waar je van houdt. Daarom hebben we de SoundTouch™ Wi-Fi® music systems anders ontworpen dan andere systemen. Ze beschikken over zes presets die je eenvoudig kunt instellen (en aanpassen) via het systeem of de gratis SoundTouch™ app. Je favoriete muziek wordt met één druk op de knop direct afgespeeld, net als bij je autoradio. Door deze benadering is muziek streamen net zo eenvoudig als het licht aandoen - maar dan veel leuker.
 
Krachtige SoundTouch™ app
Met de SoundTouch™ app is het eenvoudig om nieuwe muziek te ontdekken en je bestaande muziek te beheren. Sleep via de app muziekbronnen, zoals een favoriete Deezer™-zender, een afspeellijst of een internetradiozender, naar je zes presets. Dan kun je ze met één druk op de knop beluisteren, overal in huis. Wil je naast je presets naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op je computer, smartphone of tablet om andere muziek te zoeken. Blader door de online muziekwereld of de bestanden in je eigen muziekbibliotheek. Je kunt met de app ook verschillende systemen in verschillende ruimten beheren.

Gemaakt voor multiroom-audio
Als je echt van muziek houdt, dan wil je het door je huis laten stromen. Daarom is er een SoundTouch™ system voor elke ruimte - van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. Begin met een willekeurig SoundTouch™ system en voeg andere systemen toe wanneer je maar wilt. Deze systemen creëren samen een luisterervaring in meerdere kamers. Je kunt in elke ruimte en zelfs buiten dezelfde of juist andere muziek afspelen.

Belangrijke kenmerken :
 •          Eenvoudige configuratie via een smartphone/tablet met de app; geen computer of usb-kabel nodig
 •          Oled-display geeft informatie over bron en nummer/zender, zodat je niet op je smartphone of tablet hoeft te kijken
 •          Infraroodafstandsbediening voor het kiezen van presets, beoordelen van muziek (duim omhoog/omlaag) en standaardfuncties
 •          Aux-ingang voor het aansluiten van andere audiobronnen; dit maakt het systeem veelzijdiger
 •          Ethernetpoort voor bekabelde aansluiting op het thuisnetwerk, indien gewenst

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.