Bose SoundTouch 300 soundbar
Bose SoundTouch 300 soundbar

SoundTouch 300 Soundbar De SoundTouch 300 soundbar biedt de beste prestaties, ruimtelijkheid en het beste laag van alle eendelige tegenhangers van dit formaat. Elke centimeter van deze soundbar zi...

EAN

0017817739900  

€ 799,00 *
€ 699,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

SoundTouch 300 Soundbar

De SoundTouch 300 soundbar biedt de beste prestaties, ruimtelijkheid en het beste laag van alle eendelige tegenhangers van dit formaat. Elke centimeter van deze soundbar zit boordevol technologie die het beste haalt uit alles wat je kijkt en luistert. Custom drivers, QuietPort- en PhaseGuide-technologie… en de indruk dat je geluid hoort uit richtingen waar zich geen luidsprekers bevinden. Bij elkaar zorgt dit voor een eersteklas audio-ervaring voor al je entertainment.

Een sterk staaltje vakmanschap. De slanke, draadloze soundbar heeft een bovenkant van hoogwaardig glas en een oogstrelende, geperforeerde metalen grill rondom. Maak je geen zorgen over het geharde glas. Het is even sterk als aluminium van dezelfde dikte, maar ziet er veel mooier uit.

Minder gedoe, meer muziek
Bij de SoundTouch 300 speaker hebben we veel moeite gestoken in het zo moeiteloos mogelijk maken. Dat merk je – en niet alleen aan de home-cinema-ervaring. Je kunt je muziek beluisteren op de manier die jij wilt, zonder je zorgen te maken over welke technologie het beste is. Speel muziek rechtstreeks af vanaf een telefoon of tablet met Bluetooth® of maak verbinding met je wifi-netwerk om thuis muziek te luisteren zonder telefoon.

 Specificaties

Afmetingen/gewicht
SoundTouch 300 soundbar:10,8 x 97,8 x 5,7 cm (d x b x h) (4,7 kg)
In- en uitgangen

Achterkant soundbar
1 HDMI™-uitgang, met Audio Return Channel (ARC)
1 HDMI-ingang
1 optische digitale audioaansluiting
1 voedingsingang
1 ethernetpoort voor SoundTouch en software-updates via een netwerk
1 3,5-mm aansluiting voor ADAPTiQ-systeemconfiguratie
1 3,5-mm aansluiting voor een kabel naar de basmodule
1 micro-usb-aansluiting

Aanvullende details
Ondersteunde audio-indelingen: Dolby Digital, DTS
Compatibiliteit videobron: HDMI- en 4K-weergave

Inhoud van de doos
SoundTouch 300 soundbar
Universele afstandsbediening
2 AAA-batterijen
ADAPTiQ headset
Netsnoer
HDMI-kabel
Optische kabel

Installatieservice
Woont u in de provincie Friesland, Groningen of Drenthe? Dan kunnen wij ook producten bij u aan huis installeren. Zo installeren wij uw televisies, geluidsapparatuur, fullservice van Bose-producten en nog veel meer.
Lees hier verder
 
Aftersales
Voor Bose Premium producten geldt dat er een monteur van ons bedrijf bij u aan huis komt, mocht het probleem ter plaatse te verhelpen zijn zal dit ook direct gedaan worden. 
Lees verder

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.