Bose SoundWear Companion speaker

Hands free. Ears free.Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben. Maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De nieuwe SoundWear Co...

EAN

017817744171  

€ 299,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Hands free. Ears free.

Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben. Maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De nieuwe SoundWear Companion speaker is voor jou gemaakt. Deze wearable speaker biedt het beste van twee werelden omdat je maximaal van je muziek geniet zonder je omgeving buiten te sluiten of te storen. Hij ligt comfortabel op de schouders en geeft je vol en helder geluid dat tegelijkertijd voor anderen wordt geminimaliseerd. Dankzij de befaamde waveguidetechnologie hoef je je over de prestaties geen zorgen te maken.

WEARABLE-TECHNOLOGIE – MET EEN BEKEND GEZICHT

Bij sommige wearables gaat het alleen om het uiterlijk. Maar niet in dit geval. Elk onderdeel van de speaker is met zorg ontworpen voor een betere geluidskwaliteit. Maar zelfs een revolutionair product kan profiteren van een beproefde technologie, zoals onze waveguidetechnologie. Daarom gebruiken we twee waveguides van 28 cm voor vol en rijk geluid dat door geen enkele andere wearable speaker wordt geëvenaard.

OMGEVEN DOOR GELUID.

BEWUST VAN JE OMGEVING.

Doe hem om. Loop rond. Neem een gesprek aan of stel Siri een vraag. Met deze speaker ben je niet gebonden aan je apparaten en hou je contact met je omgeving.

DE LANGE GESCHIEDENIS VAN INNOVATIES WORDT VOORTGEZET…

Het is heel verrassend om eens terug te kijken. Stereospeakers met meer geluid uit de achterkant dan de voorkant van de speaker. Compacte stereosystemen met één speaker in plaats van stapels apparatuur. Noise cancelling-hoofdtelefoons die alles op zijn kop zetten. Dit zijn maar een paar innovaties uit onze rijke geschiedenis. Pas als je deze producten ook echt had uitgeprobeerd, merkte je het enorme verschil. Daarom blijven we innoveren om producten te maken die jouw leven aangenamer maken – op manieren waar je zelf nog nooit aan had gedacht.

De SoundWear Companion speaker is daar het nieuwste voorbeeld van. Probeer hem maar. En probeer je daarna een dag zonder deze speaker voor te stellen.

Robuust
en comfortabel.

De technologie die voor zo veel bas zorgt, buigt mee met de nekband. We hebben ook speciale materialen gebruikt, zoals buigbaar, vorm behoudend metaaldraad omsloten door silicone die ook in de gezondheidszorg wordt gebruikt en precies zover gebogen kan worden dat de nekband goed over je schouders blijft liggen. Hij is zo comfortabel dat je na een dag dragen bijna vergeet dat je hem omhebt.

Verwisselbaar. Rekbaar. Duurzaam.

De speaker is niet het enige waar we obsessief aan hebben gewerkt. Onze speciaal ontworpen hoezen zijn akoestisch transparant, dus niets zit het geluid in de weg. Bovendien zijn ze niet statisch, dus je haar en kleding blijven niet plakken. De hoezen zijn in vier richtingen rekbaar en passen precies om de speaker. Je krijgt een zwarte hoes bij je speaker. De andere beschikbare kleuren zijn Heather gray, Midnight blue en Dark plum.

Bose Connect-app

Gebruik de Bose Connect-app om eenvoudig de Bluetooth-verbindingen van je SoundWear speaker te beheren en de bas in te stellen. De app biedt ook producttips en laat je de instellingen helemaal naar wens aanpassen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.