Bose Soundtouch® 130 home cinema system inclusief wifi adapter t.w.v. 99,95

LET OP, DIT IS ONS LAATSTE DEMO-MODEL. HELAAS ZONDER DOOS! Een kamer vol geluid, niet vol luidsprekers Geniet van je entertainment met verbluffend, meeslepend geluid. Het soort geluid dat je wilt ...

EAN

0017817651332  

€ 1.599,00 *
€ 1.199,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

LET OP, DIT IS ONS LAATSTE DEMO-MODEL. HELAAS ZONDER DOOS!

Een kamer vol geluid, niet vol luidsprekers

Geniet van je entertainment met verbluffend, meeslepend geluid. Het soort geluid dat je wilt voor dat langverwachte spel, die allernieuwste serie en alles wat je verder graag kijkt. De stijlvolle CineMate® 130 speaker bevat een berg aan technologie in een slanke behuizing en biedt een prestatieniveau dat je zou verwachten van een systeem met 5 luidsprekers. Een draadloze Acoustimass®-module draagt met het krachtige laag bij aan de ervaring. En een kleine bedieningsconsole biedt aansluitingen voor veel van je A/V-apparaten en die kunnen allemaal worden bediend met onze universele afstandsbediening.

  • Onze best presterende CineMate®-soundbar (93 cm) produceert helder, ruimtelijk geluid
  • De draadloze Acoustimass®-module kan buiten het zicht in je kamer worden geplaatst
  • Kleine bedieningsconsole met 4 HDMI®-ingangen, display voor het selecteren van de bron
  • Flexmount®-technologie zorgt voor optimale prestaties, of de soundbar nu op een horizontaal vlak staat of aan de muur is bevestigd
  • De mogelijkheid van SoundTouch™ voor het streamen van muziek via wifi (adapter afzonderlijk verkrijgbaar)
  • De universele afstandsbediening bedient het systeem en de meeste aangesloten apparaten
De wetenschap achter het geluid
Liggend of hangend aan de muur, hij ziet er altijd mooi uit. Maar de technologie binnenin maakt van deze soundbar een echte ster. Zes nauwkeurig geplaatste drivers en twee PhaseGuide® sound radiators zorgen voor gedetailleerd geluid in de hele kamer. Sterke dialogen vanuit het midden, onweerstaanbare effecten van links en rechts. Alles bij elkaar is de meeslepende prestatie grootser dan de fysieke afmetingen van de luidspreker en wordt het beste uit je films, muziek en sportprogramma's gehaald.

Opmerkelijke basprestaties
De draadloze Acoustimass®-module voegt krachtig laag toe aan al je entertainment, zonder kabel tussen de module en de luidspreker. Met een bereik van meer dan 9 meter kun je hem vrijwel overal in je kamer neerzetten. Zelfs uit het zicht merk je de extra dosis realiteit waar hij voor zorgt, van epische sportmomenten tot het publiek in een stadion dat als één man uit zijn dak gaat.

Geluid op maat voor je kamer
Houten vloeren, zachte tapijten, unieke kamerafmetingen. Ze kunnen allemaal invloed hebben op het geluid. Daarom is er het ADAPTiQ® audiokalibratiesysteem. Het past de prestaties van de luidspreker aan de akoestiek van je kamer aan, zodat je zelf niets hoeft te veranderen. Nadat je de juiste plaats voor je luidspreker hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ADAPTiQ®-systeem toe te passen om overal in de kamer te genieten van evenwichtige prestaties.

Kies maar: plat neerleggen of plat tegen de muur
Het CineMate® 130 system is ontworpen om luidsprekers flexibel te kunnen plaatsen zonder af te doen aan het geluid. Leg de luidspreker plat neer op je entertainmentmeubel of kies voor bevestiging plat tegen een muur met onze optionele wandmontageset. Exclusieve Flexmount®-technologie detecteert de richting van de luidspreker en past de audioverwerking aan om optimaal geluid te garanderen, hoe je de luidspreker ook plaatst.
 
Muziek streamen met SoundTouch™
Een andere geweldige functie van het CineMate® 130 home cinema system? Muziek streamen via je wifinetwerk. Met een optionele wifi-adapter kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos 20.000 internetradiostations van over de hele wereld, liedjes en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten als Deezer™ en Spotify®. Allemaal beschikbaar via je wifi-thuisnetwerk. Het systeem kan ook samen met andere SoundTouch™ systems worden gebruikt voor een multiroom geluidsbeleving. In de partymodus werken deze systemen samen om overal dezelfde muziek af te spelen. Stream verschillende muziek in verschillende ruimten, speel dezelfde muziek af in elke ruimte of stel zones in.

inclusief wifi adapter t.w.v. 99,95

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.