DALI OPTICON LCR CENTER-/FRONT LUIDSPREKER ZWART
DALI OPTICON LCR CENTER-/FRONT LUIDSPREKER ZWART

De OPTICON LCR is een platte, compacte en bijzonder veelzijdige wandluidspreker die zeer geschikt is voor muziek en home cinema. Hij heeft een groot, dynamisch en gedetailleerd geluidsbeeld, zeker ...

EAN

5703120108056  

€ 649,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De OPTICON LCR is een platte, compacte en bijzonder veelzijdige wandluidspreker die zeer geschikt is voor muziek en home cinema. Hij heeft een groot, dynamisch en gedetailleerd geluidsbeeld, zeker voor een luidspreker met dit compacte formaat.

De OPTICON LCR is ideaal om naast de TV te hangen. Als de TV is aangesloten op een stereosysteem, geeft hij een uitstekend hifi-geluid aan alle muziek en films. Als je een uitgebreide surround-home-cinema hebt, kun je de OPTICON LCR gebruiken als voor-, midden- en zij-/achterluidsprekers met een prima geluid. Dit komt voor een groot deel door de geraffineerde baspoort aan de achterkant, die optimaal gebruikmaakt van de plaatsing tegen de wand. Als je tegelijkertijd een heerlijk diepe bas wilt horen, vul je hem gewoon aan met een goede subwoofer, bijv. de SUB E-12F van DALI.

Hij heeft dezelfde onderdelen als de OPTICON 5 en is voorzien van een draaibare hybride tweetermodule, zodat de bandtweeter ook optimaal presteert als de luidspreker horizontaal geplaatst wordt, bijv. als je hem gebruikt als middenluidspreker onder de TV of projectorscherm.

Het unieke SMC-magneetsysteem van DALI, de low-loss-technologie en de serieuze kwaliteit tot in de kleinste details maken je muziekervaring compleet.

De OPTICON LCR is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of walnoot. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.