DALI PHANTOM E-60
DALI PHANTOM E-60

PHANTOM E-60 = 6''

EAN

 

€ 199,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe DALI PHANTOM E series betekent het begin van een nieuw tijdperk voor de DALI inbouwluidsprekers. Na naam te hebben gemaakt in hoogkwalitatieve in-wall/in-celling luidsprekers met de bestaande DALI PHANTOM lijn, breidt DALI nu deze PHANTOM lijn uit metnieuwe maten en een aangepast design.

De DALI PHANTOM E series vormenhet perfecte vertrekpunt voor hoogkwalitatieve plafondinbouw audio 
Verkrijgbaar in 3 maten 5" 6,5'' 8'' - vormen de PHANTOM E-50 E-60 E-80 een makkelijk alles-in-een installatiepakket dat geen speciaal gereedschap vraagt om te installeren.

Vertrekkene van de hoog gewaardeerde DALI PHANTOM KOMPAS 6M inbouwluidspeker, bouwt de nieuwe DALI PHANTOM E series verder op de technologieen die geintroduceerd  werden voor deze luidspreker en brengt ze een stap verder. Maar belangrijker, het eenvoudig te gebruiken montagesysteem werd verbeterd voor een nog gemakkelijkere en meerprecieze montage. Voorts werden de front grillen aangepast om nog beter tegemoet tekomen aan de stijl en vereisten van de inbouwklant. tenslotte worden er 2 nieuwe maten geintroduceerd omhet gemak van plaatsing te verbeteren en het vermogen om zelfs grote ruimtes te vullen met mooie klank.

Met deze 3 nieuwe modellen in de PHANTOM E series worden de flexibiliteit en de bruikbaarheid van de DALI inbouwluidsprekers verbeterd, Met deze nieuwe lijn wordt het nu mogelijkom voor alles een oplossing te bieden, van smalle kleine ruimtes tot grotere leefkamersen zelfs publieke plaatsen.

PHANTOM E-60 
Dit is de perfecte, veelzijdige luidspreker. Niet te groot en daardoor makkelijk te plaatsen, maar groot genoeg om een volle klankervaring te leveren. Gebruik dit model voor een stereo opstelling in een keuken of familiekamer of om een surround opstelling in een grotere ruimte te vervolledigen als zij-of achterluisprekers. De PHANTOM E-60 bevat ook de mogelijkheid om de vertrouwde DALI back-box te monteren.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.