DALI PHANTOM E-80

PHANTOM E-80 = 8''

EAN

 

€ 269,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe DALI PHANTOM E series betekent het begin van een nieuw tijdperk voor de DALI inbouwluidsprekers. Na naam te hebben gemaakt in hoogkwalitatieve in-wall/in-celling luidsprekers met de bestaande DALI PHANTOM lijn, breidt DALI nu deze PHANTOM lijn uit metnieuwe maten en een aangepast design.

De DALI PHANTOM E series vormenhet perfecte vertrekpunt voor hoogkwalitatieve plafondinbouw audio 
Verkrijgbaar in 3 maten 5" 6,5'' 8'' - vormen de PHANTOM E-50 E-60 E-80 een makkelijk alles-in-een installatiepakket dat geen speciaal gereedschap vraagt om te installeren.

Vertrekkene van de hoog gewaardeerde DALI PHANTOM KOMPAS 6M inbouwluidspeker, bouwt de nieuwe DALI PHANTOM E series verder op de technologieen die geintroduceerd  werden voor deze luidspreker en brengt ze een stap verder. Maar belangrijker, het eenvoudig te gebruiken montagesysteem werd verbeterd voor een nog gemakkelijkere en meerprecieze montage. Voorts werden de front grillen aangepast om nog beter tegemoet tekomen aan de stijl en vereisten van de inbouwklant. tenslotte worden er 2 nieuwe maten geintroduceerd omhet gemak van plaatsing te verbeteren en het vermogen om zelfs grote ruimtes te vullen met mooie klank.

Met deze 3 nieuwe modellen in de PHANTOM E series worden de flexibiliteit en de bruikbaarheid van de DALI inbouwluidsprekers verbeterd, Met deze nieuwe lijn wordt het nu mogelijkom voor alles een oplossing te bieden, van smalle kleine ruimtes tot grotere leefkamersen zelfs publieke plaatsen.

PHANTOM E-80
Met de PHANTOM E-80 gaat alles over grote klank. Door gebruik te maken van ieder deel van zijn 8" woofer vult deze luidspreker zelfs zeer grote ruimtes met klank en houdt toch steeds het laag onder controle. hierdoor is dit model perfect inzetbaar als hoofdluidspreker in living opstelling voor, ofwel een  stereo- ofwel een surroundsysteem

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.