DALI SPEKTOR 6

DALI SPEKTOR 6Deze grote vloerstaande luidspreker, die is opgebouwd rond twee 16,5 centimeter woofers en een 25 millimeter soft dome tweeter, is de krachtpatser van de SPEKTOR familie. Met zijn ged...

EAN

 

€ 299,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

DALI SPEKTOR 6

Deze grote vloerstaande luidspreker, die is opgebouwd rond twee 16,5 centimeter woofers en een 25 millimeter soft dome tweeter, is de krachtpatser van de SPEKTOR familie. Met zijn gedetailleerde, dynamische en krachtige weergave zijn hij de perfecte keuze voor elke stereo- of surround set.

De DALI SPEKTOR 6 is de krachtpatser van de SPEKTOR familie. Om zoveel Hi-Fi prestaties uit een luidspreker in deze prijsklasse te krijgen moesten we niet alleen al onze ervaring en kennis gebruiken, maar we hebben ook uren en uren in de luisterruimte doorgebracht om het ontwerp van de luidsprekerunits en de wisselfilters te verbeteren voor het creëren van de perfecte audioprestatie.

Zoek je een betaalbare vloerstaande luidspreker die fors kan uitpakken? Dan is de SPEKTOR 6 de perfecte kandidaat voor jou. Met het gedetailleerde, dynamische en krachtige geluid dat ze leveren zijn ze de perfecte keuze voor elke stereo- of surround set in combinatie met de compacte SPEKTOR 1 of de SPEKTOR 2.

De DALI SPEKTOR 6 is, zoals alle DALI luidsprekers, ontworpen volgens onze fundamentele akoestische en electro-akoestische principes en de vaste overtuiging dat puurheid en een authentiek, eerlijk geluid je nóg dichter bij de volledige impact van een live muziekbeleving zullen brengen.

Conussen met Houtvezel

De ingesloten houtvezels geven de conus een onregelmatig oppervlaktestructuur, wat de resonantie van het oppervlak dramatisch vermindert. Dit zorgt voor de best mogelijke weergave van ieder detail in het geluidssignaal.

AMPLIFIER FRIENDLY

The amplifier friendly design makes the SPEKTOR series a perfect fit for almost any of the amplifiers in its price category. No matter if we look at compact Hi-Fi, stereo amplifiers or surround receivers, SPEKTOR will bring out the best in them, showing you just how good music and movies can sound.

SOFT DOME TWEETER

The dome tweeter offers best-in-class resolution with an extended frequency response, wide dispersion and low coloration. A clear heritage from our high-end series. The tweeter is based on an ultra-lightweight weaved fabric, which weighs less than half of the market standard (0.056 mg/mm2).

LOW SIGNAL LOSS

By using only DALI designed and custom-built drivers, the need for frequency correction in the crossover is eliminated. This enables us to design an exact crossover which together with carefully selected quality components ensures that the signal loss is close to zero.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.