Dali Oberon 1 (Bruin)

DALI OBERON 1 – STIJLVOLLE EN COMPACTE LUIDSPREKER MET GEAVANCEERDE TECHNIEK EN GOED HIFI-GELUID Mooie bas en dynamiek voor dit compacte formaat Fraaie allroundoplossing voor muziek en films B...

EAN

5703120109602  

€ 199,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

DALI OBERON 1 – STIJLVOLLE EN COMPACTE LUIDSPREKER MET GEAVANCEERDE TECHNIEK EN GOED HIFI-GELUID

  • Mooie bas en dynamiek voor dit compacte formaat
  • Fraaie allroundoplossing voor muziek en films
  • Bas-/middenspeaker met SMC-magneetsysteem
  • Geïntegreerd sleutelgatsysteem
  • Eenvoudig aan te sturen met gewone versterkers of receivers

De OBERON 1 is de compactste luidspreker uit de OBERON-serie. Je kunt hem heel eenvoudig in een kast zetten, of ophangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem. Deze luidspreker produceert een heel goed geluid, zonder dat hij te veel ruimte inneemt. Dankzij het unieke SMC-magneetsysteem van DALI en de ultralichte softdome-tweeter heeft de OBERON 1 een helder, dynamisch en gedetailleerd geluid, en een uitstekende weergave van muziek en films.

Kortom, de OBERON 1 is een kwaliteitsproduct waar je veel muziekplezier aan beleeft. De finish is werkelijk schitterend, met een elegant afgeronde voorkant van stof. En net als de andere OBERON-luidsprekers geeft hij een prachtig geluid, ook op goedkopere installaties.

Het compacte formaat heeft natuurlijk gevolgen voor de basweergave, maar als je een grote luisterkamer hebt – of gewoon meer en betere bas wilt – kun je hem uiteraard altijd aansluiten op een goede subwoofer, bijvoorbeeld een van de krachtige modellen van DALI.

De OBERON 1 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of donker notenhout of licht eikenhout.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.