Dali Oberon 7 (Wit)

De OBERON 7 is het topmodel uit de OBERON-serie en heeft meer dan genoeg vermogen, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Deze grote vloerluidspreker vult zelfs de grootste kamers e...

EAN

5703120109541  

€ 499,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De OBERON 7 is het topmodel uit de OBERON-serie en heeft meer dan genoeg vermogen, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Deze grote vloerluidspreker vult zelfs de grootste kamers en de finish moet je gewoon zien!

DALI OBERON 7 – ZWARE VLOERLUIDSPREKER MET MOOI HIFI-GELUID EN VEEL VERMOGEN

  • Heeft geen enkel probleem met grote kamers
  • Overtuigende bas en dynamiek, ook zonder subwoofer
  • Fraaie allroundoplossing voor muziek en films
  • Bas-/middenspeakers met SMC-magneetsysteem
  • Verbruikt minder stroom dan de meeste van zijn concurrenten

De loodzware en krachtige OBERON 7 is het topmodel uit de OBERON-serie. Hij is geschikt voor muziek- en home-cinemasystemen en is voorzien van twee massieve 7”-bas-/middenspeakers die moeiteloos de vloer onder een grote kamer laten trillen.

Maar de OBERON 7 is allesbehalve een primitieve power-luidspreker. Hij beschikt namelijk over DALI’s unieke SMC-magneetsysteem en low-loss-technologie. En hij heeft een overtuigende, neutrale en gedetailleerde weergave, waardoor je volop kunt genieten van je favoriete muziek en films – op ieder volume.

Hij wordt geleverd met rubberen voetjes en stevige spikes, zodat hij altijd perfect op de ondergrond staat. Dankzij de solide aluminium voetjes en de elegant afgeronde stoffen voorkant past de OBERON 7 in ieder modern interieur. En als je op zoek bent naar een betere luidspreker voor dezelfde prijs, dan zul je echt moeten zoeken.

De OBERON 7 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of donker notenhout of licht eikenhout.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.