Dali RUBICON VOKAL

De RUBICON VOKAL is de middenluidspreker van de RUBICON-serie. Hij is heel geschikt voor de dialogen en filmeffecten van je RUBICON-home-cinema, of je nu hebt gekozen voor de grote RUBICON 8 of een...

EAN

 

€ 1.699,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De RUBICON VOKAL is de middenluidspreker van de RUBICON-serie. Hij is heel geschikt voor de dialogen en filmeffecten van je RUBICON-home-cinema, of je nu hebt gekozen voor de grote RUBICON 8 of een compacter model voor de voorkanalen.

Hij heeft twee bas-/middenspeakers van 6,5” en een membraan van echte houtvezels, net als de rest van de serie. Bovendien is hij uitgerust met DALI’s unieke SMC-magneetsysteem en low-loss-technologie, zodat stemmen, instrumenten en effecten bij ieder volume glashelder worden weergegeven.

Dit model is slechts 58 cm breed, een stuk smaller dus dan het topmodel uit de EPICON-serie. Maar hij is nog steeds zo groot dat de behuizing zelf een bijdrage levert aan de basweergave.

Hij heeft ook de exclusieve dubbele hybride tweeter van DALI, voor een uiterst gedetailleerd geluidsbeeld zonder vervorming. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.

De RUBICON VOKAL is verkrijgbaar in zwarte of witte hoogglans, of walnoot of rozenhout. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.