Dali SOUND HUB
Dali SOUND HUB

De Sound Hub is het startpunt bij het instellen van uw CALLISTO luidsprekersysteem zonder kabel en voor het koppelingsproces met andere luidsprekers. De Hub controleert ook alle communicatie met de...

EAN

5703120109404  

€ 649,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De Sound Hub is het startpunt bij het instellen van uw CALLISTO luidsprekersysteem zonder kabel en voor het koppelingsproces met andere luidsprekers. De Hub controleert ook alle communicatie met de aangesloten luidsprekers en zorgt ervoor dat audio, volume en balans zijn gesynchroniseerd over de luidsprekers. Hij gaat alle audio ingangen na via de ingebouwde Bluetooth, (ondersteuning AAC, Apt-X en Apt-X HD) of een van de vele externe ingangen (Optisch, Coax, Analoog en de uitbreidingspoorten). De draadloze 24 bit / 96 kHz-verbinding voert vervolgens het niveausignaal van de Sound Hub naar de ingebouwde luidsprekers versterker.

Automatische inschakeling
Het automatische ‘source sensing’’ systeem van de Sound Hub zorgt ervoor dat u  maar zelden hoeft na te denken van welke input u gebruikmaakt. Begin gewoon met het afspelen van muziek of zet uw tv aan en de Sound Hub activeert automatisch de juiste invoer. Daarnaast worden de luidsprekers ook ingeschakeld wanneer deze nog in stand-by modus staan.

Middelpunt van uw Callisto systeem
De elegant ontworpen Sound Hub is de centrale hub in het CALLISTO-systeem. Het bevat alle nodige verbindingen, beschikt over ingebouwde bedieningselementen voor Power On / Off, volumeregeling, bronkeuze, dempen en luidspreker paring. Het volume kan eenvoudig worden ingesteld en aangepast met de afstandsbediening, de Sound Hub of zelfs rechtstreeks op de luidsprekers via het ingebouwde touch paneel.

Afstandsbediening
De Sound Hub afstandsbediening is verbonden met de Sound Hub via Bluetooth. Dit zorgt voor een optimale werking ongeacht de afstand, stabiliteit en visuele feedback van de Sound Hub. Hierdoor kan de gebruiker de Sound Hub overal in dezelfde ruimte plaatsen als de luidsprekers.

Modulaire uitbreidingspoorten
Een van de meest innovatieve functies van de DALI Sound Hub is eigenlijk uit het zicht verborgen. De twee modulair uitbreidingspoorten op het achterpaneel openen namelijk een wereld van mogelijkheden. Via de door DALI ontworpen open standaard connector kan elk type audiomodule 100% integreren met het Sound Hub systeem.

Extra functies
Ook biedt het apparaat ondersteuning van de I2S-audio overdracht op maximaal 8 kanalen en de overdracht om het volume en andere essentiële te regelen. Dit maakt een totale naadloze toevoeging van extra functies naar de Sound Hub mogelijk wat betreft streaming, multiroom of zelfs multi-channel uitbreidingen.

Draadloze audio overdracht
De draadloze verbinding tussen de Sound Hub en de luidsprekers is een uiterst stabiele digitale verbinding. Deze komt tot stand dankzij de 2,4 GHz of de 5,8 GHz verbinding, afhankelijk van de locatie en kwaliteit van de verbinding.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.