Denon AVR-X3300

Denon AVR-X3300W 7.2-kanaals Surround ReceiverDe AVR-X3300W is de krachtigste surround receiver uit de nieuwe AVR-X-serie van Denon. Deze 7.2-kanaals a/v-receiver is luxe uitgerust met 4K Ultra HD-ond

EAN

 

€ 999,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Denon AVR-X3300W 7.2-kanaals Surround Receiver

De AVR-X3300W is de krachtigste surround receiver uit de nieuwe AVR-X-serie van Denon. Deze 7.2-kanaals a/v-receiver is luxe uitgerust met 4K Ultra HD-ondersteuning, Dolby Atmos en een gratis DTS:X-update later dit jaar en biedt compatibiliteit met de nieuwste HDMI 2.0a-specificatie en HDCP 2.2 op alle ingangen voor toegang tot beveiligde 4K-content. Audyssey MultEQ is aanwezig voor nauwkeurige af- en instelling van de luidsprekers. Voor draadloze connectie is Wi-Fi, Bluetooth en AirPlay aanwezig voor streaming in zo hoog mogelijke kwaliteit (Hi-Res).


Krachtpatser

De Denon AVR-X3300W is het vlaggenschip van zijn serie. Hij biedt een zeer krachtige eindversterking met een uitgangsvermogen van 180 Watt per kanaal. Verder komt het apparaat met acht HDMI-ingangen en twee -uitgangen. De 7.2-kanaals receiver beschikt over zeven gescheiden kanalen die 180 Watt leveren voor een hoogstaand surroundgeluid. Twee subwooferuitgangen zijn aanwezig voor het aansluiten van een tweede subwoofer voor extra spierkracht in een home cinemaset. Met het oog op het energieverbruik stemt de Eco-modus de afgifte van de eindversterker af op het volumeniveau.


Gemak met streaming

De receiver is uitgerust met Wi-Fi voor verbinding met het thuisnetwerk en toegang tot internet, online muziekbibliotheken en internetradio (ook mogelijk is een bekabelde aansluiting met de RS-232 Ethernet-poort). Verder is er Bluetooth voor draadloze streaming vanaf een smartphone, tablet of laptop naar de AVR-X3300W. Stream muziek via Spotify Connect of een andere muziekstreamingdiensten zoals Deezer, Tidal en Napster. AirPlay is aanwezig voor het streamen van muziek via een iPod Touch, iPhone of iPad. Middels netwerkstreaming is het mogelijk om lokale muziekbestanden vanaf een pc, Mac of NAS te beluisteren. Bediening is eenvoudig met de speciaal ontwikkelde Denon AVR Remote App, die beschikbaar is voor iOS, Android en Kindle Fire.


Ondersteuning van Hi-Res Audio

De Denon AVR-X3300W biedt ondersteuning voor Hi-Res Audio. De receiver is compatibel met 24-bits/192 kHz lossless bestanden zoals AIFF, FLAC, WAV; ALAC/Apple Lossless tot 24-bits/96 kHz, alsmede DSD 2.8 MHZ (het formaat van audiofiele Super Audio CD (SACD) en 5.6 MHz-tracks. Hi-Res Audio is erop gericht om de standaard van digitale muziek te verhogen en omvat eigenlijk alle audiotracks die hoger zijn dan mp3.


Ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X

De Denon AVR-X3300W komt standaard met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Dolby Atmos en DTS:X bieden geavanceerd 3D-surroundgeluid door naaste diepte en breedte ook hoogte in het geluid te passen. De geavanceerde Dolby Atmos-receiver geeft de soundtracks van vandaag de dag adembenemend weer. Overigens is DTS:X later dit jaar verkrijgbaar via een gratis firmware update verkrijgbaar.


4K Ultra HD, HDR, HDCP 2.2 en ISF-modus

De Denon AVR-X3300W komt verder met een geavanceerd beeldgedeelte. 4K Ultra HD-ondersteuning geeft toegang tot content met de hoogst mogelijke resolutie (vier keer Full HD). Bovendien kan de video-engine oude, analoge bronnen converteren en transcoderen naar 4K Ultra HD 50/60 Hz-resolutie. De av-receiver komt met acht HDMI-ingangen. De ingangen voldoen aan de nieuwste HDMI 2.0a-specificatie, zoals 4K Ultra HD 60 Hz, 3D, 4:4:4 Pure Color subsampling, HDR voor intensere kleuren en 21:9 3D-video passthrough. Bovendien is iedere ingang geschikt voor BT.2020 passthrough.


Tevens is de AVR-X3300W compatibel met HDCP 2.2 voor toegang tot beveiligde 4K-content. Dat maakt de receiver geschikt voor de volgende generatie 4K Blu-ray-spelers, settop boxes en andere 4K Ultra HD compatibele apparatuur. De geavanceerde videoprocessor kan alle HDMI-bronnen upscalen tot Full HD (1080p) of zelfs naar 4K Ultra-resolutie. De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de Denon AVR-X3300W gecertificeerd en voorzien van alle geavanceerde ISFccc-bedieningselementen voor nauwkeurige video-afstemming (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISF Night-videomodus.


Audessey MultEQ

De AVR-X3300W komt ook met het hoogwaardige Audyssey MultEQ meetsysteem voor het automatisch meten van de akoestiek in de betreffende. Aan de hand van die informatie worden vervolgens de luidsprekers afgestemd op de ruimte. Audyssey MultEQ verbetert sterk de suround-weergave tijdens films en series.


Surround en stereo in twee zones

De surround receiver beschikt over multiroom-versterkeruitgangen (Zone 2) voor het aansluiten van een paar stereoluidsprekers in een tweede ruimte. Dankzij de Zone 2-optie is het mogelijk om in de ene zone van filmgeluid te genieten (5.1), terwijl in de tweede zone muziek wordt afgespeeld (2.0). Ook biedt de Denon AVR-X3300W de mogelijkheid om een aparte stereo versterker aan te sluiten op de Zone 2-uitgangen voor hoogstaand home cinemageluid in de hoofdruimte (bijvoorbeeld de woonkamer) en stereogeluid in de tweede ruimte (bijvoorbeeld de keuken).

Gedetailleerd overzicht

Van de eerste nieuwe receivers in 2016, is de AVR-X3300W de krachtigste van de drie uit de X-serie met 180 Watt per kanaal. Door de verbeterde video-engine is het mogelijk om oude analoge binnen te converteren en transcoderen naar 4k Ultra HD 50/60 Hz-resolutie. De AVR-X3300W heeft twee HDMI-uitgangen, waarop verschillende programmabronnen kunnen worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk om in twee aparte kamers, verschillende bronnen weer te geven. Verder is het apparaat voorzien van o.a. een 7.2-kanaals pre-out gedeelte en een RS-232 -poort.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.