Denon DP-300F (Zilver)
Denon DP-300F (Zilver)

De Denon DP-300F is een volautomatische, in hoogglans afgewerkte platenspeler met een gegoten aluminium draaitafel en een rechte arm voor superieure aftasteigenschappen. Een hoogwaardig MM (Moving ...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

4560119536105  

€ 299,00 *
€ 199,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Denon DP-300F is een volautomatische, in hoogglans afgewerkte platenspeler met een gegoten aluminium draaitafel en een rechte arm voor superieure aftasteigenschappen. Een hoogwaardig MM (Moving Magneet) element wordt bijgeleverd. De Denon DP-300F is een geweldige platenspeler waarmee u uw waardevolle vinylcollectie de kwaliteitsspeler geeft die het verdient. 

Opvallend is de stevige behuizing van de DP-300F die trillingen minimaliseert en zorgt voor een gelijkmatige rotatie en soepele werking zonder verspringingen. De automatisch Startup-functie maakt het mogelijk om de draaitafel met één druk op de knop te laten afspelen. Wanneer de plaat af is zal de toonarm voorzichtig worden teruggegeven aan de armsteun zodat er geen krassen ontstaan. Daarnaast is er ook een handmatig mechanisme waarmee u wanneer u maar wilt de naald op de plaat kunt zetten. Zo kunt u probleemloos naar een nummer op het midden van de plaat springen. De draaitafel wordt aangedreven door een DC-servomotor en riemaandrijving systeem en heeft rotatiesnelheden van 33 1/3 of 45 toeren. De DP-300F heeft een geïntegreerde Phono versterker om de speler aan te sluiten op een geïntegreerde versterker of receiver zonder eigen Phono-ingang. Mocht u de DP-300F klankmatig nog verder willen opwaarderen dan kan het bijgeleverde element worden vervangen door elk element met een gewicht van 4,5 - 9,5 gram. DENON levert hiervoor bijvoorbeeld het DL-110 of DL-160 High-Output MC (Moving Coil) element.

Kenmerken van de Denon DP-300F: 
- Vol automatische draaitafel 
- MM element 
- stevige behuizing 
- Startup-functie
- DC-servomotor
- Geïntegreerde Phono voorversterker (schakelbaar)

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.