LG 65SK9500 PLA Zwart

LG Super UHD TV De LG 65SK9500 is een 65 inch 4K LED TV uit LG’s nieuwe 2018-reeks van Super UHD TV’s, waarbij het ‘super’ slaat op het design en de beeldkwaliteit. De α7 (Alpha7) Intelligent Proc...

EAN

 

€ 2.999,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

LG Super UHD TV

De LG 65SK9500 is een 65 inch 4K LED TV uit LG’s nieuwe 2018-reeks van Super UHD TV’s, waarbij het ‘super’ slaat op het design en de beeldkwaliteit. De α7 (Alpha7) Intelligent Processor van LG zorgt daarbij voor een soepele beeldverwerking.

Nano Cell Display Pro

Het LG Nano Cell Display Pro past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Deze state-of-the-arttechnologie zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld. Nanodeeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het doorlopen van RGB-kleuren op het scherm. Het resultaat is zuivere en levendige kleuren. Het IPS-paneel zorgt ervoor dat de kleuren vanuit elke hoek mooi blijven.

Full Array Dimming Pro

Bij Full Array Dimming is achter het hele scherm LED-achtergrondverlichting aangebracht, in tegenstelling tot Edge LED waarbij deze alleen langs de randen zijn aangebracht. Vergeleken met edge LED biedt dit diepere zwartweergave zonder verlies van schaduwdetails en beter contrast.

4K Cinema HDR

Met Dolby Vision, HDR10, Technicolor HDR en HLG worden alle grote HDR-standaarden (High Dynamic Range) ondersteund, waardoor de LG 65SK9500 voorbereid is op toekomstige content. 

WebOS 4.0 met ThinQ AI en Magic Remote

Uiteraard is de LG 65SK9500 een Smart TV en deze draait op LG’s webOS 4.0. Met de Magic Remote kijkt u hiermee gemakkelijk naar (onder andere) Netflix en YouTube op uw TV. Met LG's ThinQ AI kunt u de TV met uw stem besturen. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.