LG OLED55C7V + T8 Bracket + SJ8 Soundbar

LG OLED 55C7VDe OLED 55C7 is de allereerste LG OLED TV van 2017. Met deze TV bent u verzekerd van perfecte kleuren, perfect design en de perfecte kijkhoek. Én door de zelf-oplichtende pixels on

EAN

 

€ 2.653,00 *
€ 1.595,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Deze set bestaat uit de LG OLED 55C7 + SJ8 soundbar en bijbehorende bracket (type T8) om de 55C7 en SJ8 met elkaar te verbinden en de soundbar als voetstuk te gebruiken.

Daarnaast is een upgrade mogelijk naar het 2018 model, maar dan is de prijs -dankzij een cashback van LG- zonder de soundbar en T8 (alleen te gebruiken bij het 2017 model).

Haal uw eigen thuisbioscoop in huis met deze OLED UHD tv van LG. De mooiste kleuren komen tot leven en u wordt omringd met een 360° geluidsbeleving. De beste keuze voor de beste bioscoopervaring thuis.

Uw eigen bioscoop

LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste TV in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit binnen het comfort van uw eigen huis. Met een 55” beeldscherm en OLED 4HK definitie heeft u altijd het beste beeld. Perfecte kleuren worden alleen zichtbaar in Perfect zwart. De dimmende pixels zorgen voor Perfect Zwart zonder 'backlight bleeding', waardoor een oneindig contrast ontstaat. In Perfect Zwart van LG OLED TV komen Perfecte Kleuren tot leven. LG OLED TV biedt meer dan een miljard levendige kleuren die worden gegenereerd door een 10-bits paneel.

Actief HDR

LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat u een levensechte kijkbeleving ervaart. De tv ondersteunt de hoogwaardige HDR-technologie Dolby Vision™ – de favoriet van wereldberoemde filmproducenten. LG OLED TV biedt niet alleen Dolby Vision, maar is tegelijkertijd compatibel met andere HDR-indelingen, zoals HDR10 en HLG.

Dolby Atmos

Dolby Atmos levert het unieke geluid van elk object in een driedimensionale ruimte, waardoor het geluid meeslepend is. Dolby Atmos® is een systeem voor surroundgeluid waarbij het geluid met de objecten in de video meebeweegt. De nieuwe LG OLED TV laat het geluid in alle richtingen – omhoog en omlaag, naar links en naar rechts – vliegen. Daarmee biedt hij in feite een 360 graden-beleving.
 

LG SJ8

De LG SJ8 is een high resolution audio soundbar, welke een levensecht geluid levert. Wanneer u graag films kijkt met een goed geluid of graag naar uw favoriete muziek luistert, maar u niet wilt storen aan speakers en kabels, dan is de LG SJ8 de oplossing. De LG SJ8 met draadloze subwoofer zorgt namelijk voor een echte thuisbioscoop ervaring met een vol, zuiver en krachtig geluid.
 

Ultieme aanvulling
De SJ8 maakt het mogelijk om audio af te spelen vanuit diverse apparaten, waarbij Wifi voor een uitstekende kwaliteit zorgt en bluetooth voor een ultieme compatibiliteit. De LG SJ8 soundbar beschikt over 300 watt aan vermogen en is daarom een ultieme aanvulling op elke TV.
 

Ultradun design
De soundbar is voorzien van een fraai ultra dun design dat niets inboet aan geluidskwaliteit. Ook de bediening van het geluid is optimaal.
 

High Resolution Audio
De soundbar kan vele bestandsformaten afspelen, van WAV-, FLAC tot ALAC formaten, evenals bestanden tot 24-bits en 96 KHz. Deze type bestanden bieden elk een hoge geluidsprecisie.
 

Sound Upconverting
Elke afspeellijst die u afspeelt wordt door de LG SJ8 geconverteerd naar audio  met een hoge resolutie, namelijk 24-bits 192 kHz. Daarnaast is de soundbar voorzien van 4K passthrough, waardoor u het geluid ervaart zoals het bedoeld is.
 

Subwoofer
De draadloze subwoofer voorziet het geluid van nog meer cachet dankzij de uitstekende bas.  De subwoofer is overal te plaatsen want hij heeft niet te kampen met draden.
 

LG Auto Sound Engine
De LG Auto Sound Engine feature optimaliseert het geluid op elk volumeniveau en behoudt op elk ogenblik de juiste frequenties, wat zorgt voor een geschikte geluidsbalans.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.