LG OLED65B8V Zwart

De LG OLED65B8PLA is een 65 inch OLED-tv. Het is een betaalbaar model uit de 2018 line-up van LG. De televisie levert waanzinnige beeldkwaliteit. Je geniet van perfect zwart en verbluffend contrast...

EAN

 

€ 2.999,00 *
€ 1.645,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De LG OLED65B8PLA is een 65 inch OLED-tv. Het is een betaalbaar model uit de 2018 line-up van LG. De televisie levert waanzinnige beeldkwaliteit. Je geniet van perfect zwart en verbluffend contrast. Uiteraard is er ondersteuning voor HDR en 4K Ultra HD. De Alpha 7 Intelligent Processor zorgt voor een perfecte beeldweergave. Zoals de meeste OLED televisies heeft ook de LG OLED65B8PLA een slank design. Daarnaast is WebOS 3.5 ingebouwd als besturingssysteem. Je kunt daardoor eenvoudig je favoriete apps gebruiken, waaronder Netflix en YouTube.

Beeld

Geniet optimaal van 4K Ultra HD en HDR beelden met deze OLED-tv. Belangrijke voordelen van OLED zijn de mogelijkheid om perfect zwart te tonen en het verbluffende contrast. In dit model wordt de Alpha 7 Intelligent Processor gebruikt om beelden optimaal te tonen. De belangrijkste HDR formaten worden ondersteund: HDR10, HLG en Dolby Vision.

Design

OLED tv's maken geen gebruik van backlight. Daardoor zijn ze extreem slank en dat ziet er weer fraai uit. De LG OLED65B8 is dus moeiteloos in te passen in elk interieur. Ondanks het slanke design is LG er wel in geslaagd om speakers in te bouwen die heerlijk Dolby Atmos geluid leveren.

WebOS

Je bedient de tv probleemloos met de meegeleverde LG Magic Remote. Deze afstandsbediening werkt als een muis. Je kunt aanwijzen, klikken en scrollen. Het WebOS 3.5 systeem helpt je met het razendsnel vinden en openen van allerlei apps, zoals Netflix en YouTube met 4K kwaliteit. Ook deel je moeiteloos content vanaf je smartphone op het grote scherm.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.