LG OLED65G8 Zwart

One-Glass design Het revolutionaire dunne display van de LG SIGNATURE OLED TV G8 bevestigd op glas weerspiegelt een zwevend beeld. Het verfijnde One-Glass design in combinatie met de α9 intelligent...

EAN

8806098145195  

€ 4.995,00 *
€ 3.295,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

One-Glass design

Het revolutionaire dunne display van de LG SIGNATURE OLED TV G8 bevestigd op glas weerspiegelt een zwevend beeld. Het verfijnde One-Glass design in combinatie met de α9 intelligente processor biedt een ongelooflijke kijkervaring.

Audio visuele innovatie

Een luidspreker met een hoge kwaliteit audio levert Dolby Atmos waardoor je geniet van een 360 geluidservaring. Een indrukwekkend design, perfecte beeldkwaliteit en een intense geluidservaring zorgen voor een ultieme thuisbioscoopervaring.

Perfect zwart. Verbluffend contrast.

Perfect zwart zorgt voor een enorm contrast dat vele mogelijkheden biedt.
Dit verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren, met details en texturen wat zorgt voor een levensechte ervaring.

De α9 Intelligent Processor

De α9 (Alpha9) Intelligent Processor is geoptimaliseerd voor LG OLED TV. De α9 Intelligent Processor zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.

Cinema HDR

Toont wat de filmmaker bedoelt. Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Atmos®

Bioscoopgeluid bij je thuis
Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Eenvoudige manieren voor jouw gemak

Ontdek tal van functies van intelligente tv's met LG webOS. Ga verder dan de eenvoudige bediening en zoek of open bepaalde apps en andere premiumdiensten met alleen je stem.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.