LG OLED77C9PLA Zwart - MET €300 CASHBACK

Op 30 september start denieuwe consumentenpromotie voor LG OLED TV. Hierbij kunnen consumenten na aankoop van een LG TV promotiemodel een cashback claimen tot €250,-. De promotie zal lopen tot en m...

EAN

8806098384181  

€ 7.999,00 *
€ 5.145,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Op 30 september start denieuwe consumentenpromotie voor LG OLED TV. Hierbij kunnen consumenten na aankoop van een LG TV promotiemodel een cashback claimen tot €250,-. De promotie zal lopen tot en met 22 november. Consumenten kunnen zich registreren via www.lgpromotions.nl. De online registratie moet uiterlijk 29 november 2019 compleet zijn en het bewijsmateriaal (de originele kassabon en het uitgeknipte serienummer) moeten op uiterlijk 6 december door LG ontvangen zijn.

De LG OLED C9 heeft een strak minimalistisch design. LG heeft bij dit model een contragewicht aan de achterkant geplaatst, waardoor het voetontwerp mooi slank is aan de voorkant. Geniet van geweldig beeld met deze nieuwe LG OLED! Zwarte beelden zijn intens zwart, waardoor er enorm contrast ontstaat. Kleuren zijn levensecht en spatten van je scherm. In combinatie met de ingebouwde α9 'Alpha' processor (2e generatie) is de beeldweergave gedetailleerd en vloeiend.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.