LG SK10Y

Dolby Atmos® Professioneel bioscoop geluid thuis: met Dolby Atmos® kan de actie overal in een driedimensionale ruimte worden verplaatst, inclusief boven de luisteraar voor ultieme surround-audio. ...

EAN

 

€ 1.099,00 *
€ 499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Dolby Atmos®
Professioneel bioscoop geluid thuis: met Dolby Atmos® kan de actie overal in een driedimensionale ruimte worden verplaatst, inclusief boven de luisteraar voor ultieme surround-audio.

Hoge resolutie audio
Digitale muziek is audiofiel geworden, met hogere sampling-snelheden en bitdiepte die een bijdrage kunnen leveren aan een meer accurate en plezierige luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde soundbar kan lossless stereogeluid afspelen met een kwaliteit tot 96 kHz / 24-bits. 

Werkt met de Google-assistent
U kunt muziek afspelen, tracks overslaan en het volume op uw Soundbar aanpassen met uw stem wanneer u een ander apparaat heeft die beschikt over de ingebouwde Google Assistent. 

Geïntegreerde Chromecast
Stream muziek draadloos naar de soundbar van populaire apps zoals Pandora en Google Play Music. Chromecast werkt naadloos samen met bijvoorbeeld smartphones of tablets. Apparaten met de geïntegreerde Google Assistent, kunnen ook muziek naar het apparaat en andere Chromecast-audioapparaten overal in huis streamen. 

4K Pass-Through
4K-resolutie is de nieuwe videokwaliteitsnorm voor tv's, en om de volledige 4K-home theaterervaring te bieden vanaf streaming, schijf en andere bronnen moeten soundbars het 4K-signaal kunnen doorvoeren, zonder verlies van beeldkwaliteit. 

LG in samenwerking met Meridian Audio
Ervaar hoogwaardig geluidskwaliteit. Muziekliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu buitengewone klankkwaliteit ervaren dankzij de samenwerking van LG en Meridian, de Britse pioneer voor audio in hoge resolutie. 

Bediening met uw tv-afstandsbediening 
LG Sound Bar wordt geleverd met een eigen afstandsbediening, maar deze kan ook worden bediend met uw eigen afstandsbediening van de tv. 

Bijpassend design voor uw TV
Het elegante ontwerp van de SK10Y past mooi bij een 65 inch LG tv en gaat natuurlijk over in uw moderne interieur. Haal entertainment in huis en beleef beeld en geluid zoals in de bioscoop met een volledig geïntegreerde oplossing.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.