LG SL9YG

De stijlvolle LG SL9YG is een soundbar met uitgebreide mogelijkheden. Je kunt dit model neerzetten of ophangen aan de muur. Het apparaat herkent vanzelf de plaatsing en past zo het geluid aan. Door...

EAN

8806098405701  

€ 999,00 *
€ 678,98 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De stijlvolle LG SL9YG is een soundbar met uitgebreide mogelijkheden. Je kunt dit model neerzetten of ophangen aan de muur. Het apparaat herkent vanzelf de plaatsing en past zo het geluid aan. Doordat de LG SL9YG Dolby Atmos en DTS:X geluid kan afspelen, geniet je meer dan ooit van films. Je zit middenin de actie dankzij de ruimtelijke geluidsweergave. Via wifi of bluetooth stream je muziek. Je kunt zelfs hi-res audiobestanden afspelen, waardoor je geen detail hoeft te missen. Sluit een 4K blu-ray speler, PS4 of andere 4K beeldbron aan op de soundbar via HDMI. Het beeld wordt dan doorgestuurd naar de televisie.

Uitzondelijke filmbeleving 

Films kijken krijgt een nieuwe dimensie met de Dolby Atmos en DTS:X. Het geluid beweegt met de objecten in de video mee, waardoor het lijkt alsof je er echt bij bent. Daarnaast zijn de ingebouwde speakers naar boven gekanteld zodat de geluidsgolven via het plafond jouw kant op kaatsen. Met name bij geluid van overvliegende objecten is het verschil duidelijk hoorbaar. De speakers van de soundbar zijn in samenwerking met het audiobedrijf Meridian ontwikkeld. Voeg de LG SPK8-S toe voor een ultieme surround sound beleving.

Wifi en bluetooth

Muziek kan zonder problemen via wifi worden gestreamd naar de soudbar. Ook is het mogelijk om te streamen via de ingebouwde Chromecast funcite die de kwaliteit van de muziek optimaal houdt. Tevens kan de soundbar hi-res audiobestanden afspelen en kan je ook via bluetooth jouw apparaten met de soundbar verbinden.

Google Assistant

De LG SL9YG is met spraak te besturen, dankzij de inbebouwde Google Assistant functie. Google Assistant kun je gebruiken om het volume, de muziek te bedienen of het is mogelijk om bijvoorbeeld het weer op te vragen. De digitale assistent herkent jouw stem en begint na "OK Google" met luisteren.

4K HDR pass through

4K apparaten zijn aan te sluiten op de soundbar. Denk aan bijvoorbeeld de PS4 Pro, deze kan je met een HDMI kabel aansluiten en vervolgens sluit je de soundbar via de HDMI kabel aan op de tv. De soundbar van LG is geschikt voor het doorsturen van 4K Ultra HD en HDR (HDR10, HLG, Dolby Vision) kwaliteit naar de tv. Dankzij deze mogelijkheid hoef je niet twee HDMI-kabels op de tv aan te sluiten en gaat de kwaliteit van beeld en geluid niet verloren.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.