Lenovo IDEAPAD 320-15IAP

Alles van de IdeaPad 320-15IAP (80XR01AJMH) is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Met zijn krachtige processor en geïntegreerde grafische kaart kan hij alles aan wat je hem voorzet. Met ...

EAN

0192330174749  

€ 399,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Alles van de IdeaPad 320-15IAP (80XR01AJMH) is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Met zijn krachtige processor en geïntegreerde grafische kaart kan hij alles aan wat je hem voorzet. Met Windows 10 Home reeds geïnstalleerd, heb je de persoonlijke assistentie van Cortana. Zij is ontworpen om te helpen met het openen van apps en het beantwoorden van jouw vragen of je deze nu typt of inspreekt. Geniet van het gemak dat IdeaPad 320 biedt: van een strak ontwerp tot een rustige desktop-interface. 
De IdeaPad 320 is ontworpen om jouw bij te blijven. Hij is voorzien van een speciale beschermende afwerking tegen de klappen van het dagelijks gebruik, met extra rubberen details op de bodem voor maximale ventilatie en een langere levensduur.

De IdeaPad 320 biedt tot Full HD-resolutie en is voorzien van anti-schitteringstechnologie. Je zult versteld staan van het heldere beeld bij films, websurfen en alles wat je verder doet.

Dankzij de voor Dolby Audio geoptimaliseerde luidsprekers levert de IdeaPad 320 op elk volume kristalhelder geluid met minimale vervorming. Of je nu je playlist met favorieten streamt of een videochat voert met je familie, je hoort elk detail.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.