NAD C368

De NAD C368 is een krachtige versterker welke onderdeel uitmaakt van de NAD New Classic serie.

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

5703120230481  

€ 999,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De NAD C368 is een krachtige versterker welke onderdeel uitmaakt van de NAD New Classic serie. Hij beschikt over 2 x 80 watt aan vermogen en kan daardoor elk geluidsniveau aan. Hij beschikt over diverse afspeelmogelijkheden en is uit te breiden met MDC-modules zoals Wifi, Bluesound streaming en HDMI. Bluetooth zit standaard bij de versterker inbegrepen. De NAD C368 heeft een eenvoudige maar moderne uitstraling dankzij het display aan de voorzijde.

De C368 beschikt over alle aansluitingen die nodig zijn voor zowel digitale als analoge bronnen, inclusief 24-bit HD geluid en upgrademogelijkheden voor streaming en multiroom. Dit betekent meer dan genoeg aansluitingen en eveneens een eenvoudige bediening van de TV. Door het geluid van de televisie namelijk aan te sluiten op de optische ingang, kunt u eenvoudig het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Handig is ook dat de C368 zichzelf inschakelt wanneer de TV wordt aangezet.

De NAD C368 versterker is voorzien van coaxiale, optische en analoge ingangen plus aansluitingen voor twee paar luidsprekers die tegelijkertijd te gebruiken zijn. En wilt u liever muziek luisteren zonder dat anderen meeluisteren, dan is dat mogelijk dankzij de hoofdtelefoon uitgang. Deze is uitgerust met een geïntegreerde hoofdtelefoon versterker. Het is ook mogelijk om muziek te streamen vanaf een smartphone of tablet dankzij Bluetooth.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.