NAD T758v3

NAD T758v3 surround receiver De NAD T758 V3 is een A/V surround sound receiver die de ´simple is better´ ontwerpfilosofie van NAD voortzet door een gebruiksvriendelijke ervaring te leveren. Door ge...

EAN

5703120271668  

€ 1.499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

NAD T758v3 surround receiver
De NAD T758 V3 is een A/V surround sound receiver die de ´simple is better´ ontwerpfilosofie van NAD voortzet door een gebruiksvriendelijke ervaring te leveren. Door gebruik te maken van NAD's eigen MDC-technologie, zorgt de T 758 V3 ervoor dat uw thuissysteem klaar is voor toekomstige upgrades en functies. De AV-presets zijn eenvoudig aan te passen en dat geeft u de volledige controle. Verder maakt de T 758 V3 gebruik van de handige NAD AV Remote iOS-app. Sluit een multiroom systeem aan op de T758 en maak van de receiver de kern van een compleet systeem.
 

Surround sound
De NAD T758 V3 is voorzien van diverse surround sound indelingen, waaronder Dolby Atmos en DTS Master audio welke door de T758 V3 worden gedecodeerd. Met volledige ondersteuning voor high res audio-indelingen is deze receiver een ware toevoeging: muziek en films worden voorzien van diepte, helderheid en details. De T 758 V3 biedt eveneens de beste prestaties met de nieuwste digitale video technologie, waaronder Ultra HD-video met resoluties tot 3840 x 2160 pixels bij 60 frames per seconde met 4: 4: 4 kleurengamma en High Dynamic Range-ondersteuning. Analoge videobronnen worden ook ondersteund op HDMI voor een eenvoudige 'one-wire'-verbinding met uw flatscreen.
 

BluOS streaming 
De T 758 V3 is voorzien van de ingebouwde BluOS-technologie voor draadloze streaming, waarmee u muziek kunt streamen vanuit een lokale muziekbibliotheek, maar ook kunt afstemmen op internetradiostations en toegang heeft tot populaire muziek streaming services. De muziek is overal in huis te bedienen met de BluOS Controller-app voor smartphone, tablet en laptop, inclusief de mogelijkheid om andere BluOS-compatibele draadloze luidsprekers en muziekspelers te groeperen met de T 758 V3 om elke kamer met muziek te vullen.
 

Gebruiksvriendelijk ontwerp
De NAD T758 is gebruiksvriendelijk en daarom heeft u de mogelijkheid om uw eigen voorkeuren vast te houden voor wat de weergave betreft, bijvoorbeeld muziek, actie of drama. De ingangen van de receiver kunnen naar wensen worden hernoemd.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.