SAMSUNG DV70M5020IW
SAMSUNG DV70M5020IW

OPTIMAL DRY: INTELLIGENTE SENSOREN ZORGEN VOOR ENERGIEZUINIG DROGENOptimalDry is een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmt...

EAN

8806088687841  

€ 579,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

OPTIMAL DRY: INTELLIGENTE SENSOREN ZORGEN VOOR ENERGIEZUINIG DROGEN

OptimalDry is een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Het past de droogtijd voortdurend aan voor het beste resultaat, maximale bescherming en een minimaal energieverbruik.

2-IN-1 FILTER: EÉN FILTER, OPTIMALE FILTEREIGENSCHAPPEN EN MINIMAAL ONDERHOUD

Het 2-in-1-filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en u altijd perfect droge was hebt. De machine geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar schoongemaakt moeten worden.

DIAMOND DRUM TROMMEL: ZACHT VOOR UW WAS

De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met uw waardevolle kleding als u zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

CRYSTAL GLOSS DEUR: ELEGANT EN STIJLVOL ONTWERP

De transparante Crystal Gloss deur ziet er schitterend uit en heeft een rustgevende uitstraling. Met de bijpassend Samsung wasmachines heeft u een prachtige set in huis. 
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.