Samsung QE55Q6F Zilver

De superscherpe Samsung QE55Q6F geeft u een echte bioscoopervaring in uw woonkamer. QLED in combinatie met ander technieken zorgen ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven. Voordelen  + 4K Ul...

EAN

 

€ 1.499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De superscherpe Samsung QE55Q6F geeft u een echte bioscoopervaring in uw woonkamer. QLED in combinatie met ander technieken zorgen ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven.

Voordelen 
+ 4K Ultra-HD QLED TV
+ Aan alle kanten een stijlvol design
+ Precision Black-techniek
+ HDR 1000
+ Geen draden-spaghetti door de One Connect Box

Nadelen
- Geen Invisible Cable-techniek

Wat maakt de Samsung QE55Q6F uniek?
De Samsung QE55Q6F heeft een 4K Ultra-HD resolutie, dit betekent dat het beeld 4 keer scherper is dan bij Full-HD. Daarnaast is dit een QLED TV. Deze techniek is ontwikkeld door Samsung en zorgt ervoor dat kleuren er mooier uit zien. Precision Black zorgt ervoor dat het zwartcontrast nog beter is, zodat zwarttinten beter te onderscheiden zijn dan bij een TV die deze techniek niet heeft.

Een slimme TV 
De Samsung QE55Q6F heeft een Smart Hub functie die het mogelijk maakt verschillende apps te gebruiken op de TV zonder daarvoor externe apparaten aan te moeten sluiten. YouTube, Spotify en Netflix kunnen hiermee eenvoudig worden gebruikt. Daarnaast verbindt u mobiele apparaten via de Smart View app. Uw laptop aansluiten is ook geen probleem via Steam Link. Games van uw laptop speelt u dus eenvoudig op uw TV.

Auto Detection zorgt ervoor dat de TV precies weet welke ingangen een signaal krijgen van randapparatuur. Hierdoor vindt u altijd snel het juiste kanaal.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.