Samsung QE65Q9F Zwart

Innovatieve nieuwe televisie van Samsung Televisies worden steeds mooier en mooier. Samsung is een van de bedrijven die altijd bezig zijn met het doorvoeren van nieuwe innovaties. Neem bijvoorbeel...

Standaard levertijd

1 dag

EAN

8806088714776  

€ 3.299,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Innovatieve nieuwe televisie van Samsung

Televisies worden steeds mooier en mooier. Samsung is een van de bedrijven die altijd bezig zijn met het doorvoeren van nieuwe innovaties. Neem bijvoorbeeld hun prachtige Samsung QE65Q9FAMLXXN QLED televisie. Dit is een prachtig scherm waarop elke film of elk programma er fenomenaal uitziet.

Het fenomenale QLED

Voor haar nieuwe televisies maakt Samsung gebruik van QLED technologie. Dit is het mooiste wat er momenteel op het gebied van televisie te krijgen is. Het staat voor Quantum Dot technologie, waarmee de kleuren op het scherm er nog levensechter uitzien dan bij eerdere technologieën. We hebben hier te maken met een echte kleurenzee, van een intensiteit zoals je deze nog nooit eerder hebt gezien.

Perfect contrast

Het is mooi als je televisie mooie kleuren hebt, maar die zien er toch een stuk minder indrukwekkend uit als het contrast van je televisie niet zo heel goed is. Met een sterk contrast komen de kleuren en beelden namelijk veel beter tot hun recht. De manier waarop er op deze televisie met contrast wordt gewerkt heet dan ook niet voor niets Contrast Ultimate.

Een aanwinst voor je inrichting

Dit is een televisie waar binnenhuisarchitecten heel vrolijk van worden. Het design is namelijk tot in de allerkleinste details helemaal perfect geregeld. Je bekijkt de mooiste beelden die er op het gebied van televisie mogelijk zijn, maar dat doe je dan ook op de mooiste televisie. Alles aan deze Samsung QE65Q9 klopt, van de randloze televisie tot de prachtige lijnen. Als je deze televisie aan je muur hangt, zit deze er zo strak op dat er praktisch geen ruimte tussen te zien is. Je zou bijna denken dat je een prachtig schilderij aan je muur hebt gehangen!

Weg met die kabels!

Niemand zit te wachten op die kabelspaghetti die al je elektronische apparaten achter laten. Liever heb je een televisie die zo min mogelijk kabels door je huis verspreidt, toch? Bij deze Samsung QE65Q9 hoef je jezelf in ieder geval geen zorgen te maken. De ontwerpers van Samsung hebben hun televisies dusdanig ontworpen dat er praktisch geen kabels bij te vinden zijn. Bijkomend voordeel, de kabel raakt ook niet in de knoop!

Slimme televisie

Deze Samsung QE65Q9 is niet alleen heel mooi, hij is ook nog eens erg slim. Om te beginnen herkent deze televisie zonder enige problemen alle apparaten die je er op aansluit. Je kunt dan ook direct de beelden bekijken van je apparaat naar keuze, of lekker gaan gamen. Daarnaast is deze televisie ook slim in de manier waarop hij met je Smartphone omgaat. Via de handige app zie je direct de beelden van je smartphone terug op je televisie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de afstandsbediening, die alle apparaten die je op je televisie aansluit voor je kan bedienen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.