Samsung UE75MU8000

10-bit – eindeloze kleurnuancesInmiddels wordt 10-bit-technologie ook gebruikt voor gewone TV’s voor consumenten. 10-bit betekent dat iedere beeldpixel nu 1.074 miljard kleuren kan weergeven, in pl...

EAN

8806088688190  

€ 3.499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

10-bit – eindeloze kleurnuances

Inmiddels wordt 10-bit-technologie ook gebruikt voor gewone TV’s voor consumenten. 10-bit betekent dat iedere beeldpixel nu 1.074 miljard kleuren kan weergeven, in plaats van de 16,8 miljoen kleuren van 8-bit. De resolutie is veel beter en de weergave is veel nauwkeuriger en dynamischer! 

HDR – realistischer dan ooit

HDR (High Dynamic Range) haalt het maximale uit UHD-TV en geeft TV’s een beeldkwaliteit die tot nog toe onmogelijk was. Echt HDR-materiaal – dat wil zeggen, HDR vanaf de opname tot de uiteindelijke weergave – heeft een veel realistischer beeld, met helderder wit en dieper zwart, en een prachtige detaillering, helderheid en contrastweergave over het volledige scherm. 

Probeer het maar eens met een nachtelijke scène in een grote stad, of een zonsondergang met HDR-kwaliteit – HDR is de definitieve nagel aan de doodskist van de traditionele, analoge filmtechniek. 

HDR geeft geen hogere resolutie (meer pixels) in vergelijking met UHD/4K, maar geeft je TV-ervaring een compleet nieuwe dimensie. Er zijn al UHD-blu-rays met HDR te koop, en streamingservices zoals Netflix en Amazon hebben al UHD-titels met HDR. Probeer het zelf maar eens en ontdek hoe mooi echte UHD-TV kan zijn. 

Eindeloos veel mogelijkheden met Samsung Smart TV

Met een Samsung Tizen Smart TV krijg je eindeloos veel mogelijkheden en hoef je jezelf nooit meer te vervelen. Ontdek alle geïntegreerde smart-functies en apps – er zit altijd wel iets voor je bij! 

Een van de handigste functies is de Samsung Smart View-app. Hiermee kun je foto’s, video’s, muziek en verschillende apps vanaf je smartphone/tablet streamen naar de TV, helemaal zonder box of andere accessoires. Ga gewoon lekker in de bank zitten en geniet met het hele gezin van de laatste vakantiefoto’s of een leuke YouTube-video. Je stuurt alles gewoon aan met de interface van je smartphone. 

Maar je kunt nog veel meer doen met je smartphone, bijvoorbeeld in de achtergrond een Netflix-film uitzoeken die je wilt kijken als het journaal is afgelopen. De film verschijnt zodra je op ‘Play’ drukt, en je hebt dus geen last meer van irritante menu’s en pictogrammen die je scherm overnemen. 

Als je een echte gamer bent, zul je gek zijn op Steam Link. Met deze functie kun je een game spelen op je PC en het beeld streamen naar een flatscreen. Geef elke deelnemer een controller – en game on! 

Kortom, de nieuwste Samsung Smart TV’s hebben eindeloos veel mogelijkheden – meer dan we hier kunnen opnoemen. Kom eens langs in een van onze winkels en ontdek ze allemaal! 

De beste films en series streamen

Spotify en TIDAL hebben de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd, en als bezitter van een UE75MU8000 heb je zelfs toegang tot video-streaming via bijvoorbeeld Netflix. Met een Netflix-abonnement kun je kiezen uit een eindeloze hoeveelheid films en TV-series op internet, met een weergaloos beeld en geluid. En als je een goede breedbandverbinding hebt, kun je steeds meer films en series streamen met echte 4K/UHD/HDR-kwaliteit. 

Opnemen en pauzeren via USB – TV-kijken als het jou uitkomt

Met de UE75MU8000 kun je TV-programma’s pauzeren, terugspoelen of opnemen om ze later te bekijken. Je hebt alleen een harde schijf (USB) nodig, die tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes kost en die je heel gemakkelijk uit het zicht kunt plaatsen. En als hij eenmaal aangesloten is, heb je er geen omkijken meer naar. 

De opname- en pauzefunctie geeft heel veel vrijheid omdat de uitzendtijden van favoriete programma’s niet meer bepalend zijn. En als de telefoon gaat midden in een voetbalwedstrijd, zet je de uitzending gewoon even op pauze of je spoelt terug als je klaar bent. En alles wat er in een week moet worden opgenomen kan supersnel worden geprogrammeerd met de elektronische programmagids (EPG). 

Nog een exclusief detail is dat de UE75MU8000 is uitgerust met twee TV-tuners, zodat je één programma kunt opnemen terwijl je naar een ander programma kijkt. Let er wel op dat de TV slechts één CI-sleuf heeft voor kaartlezers. Ten minste een van de twee uitzendingen moet daarom ongecodeerd zijn. Je kunt echter wel een gecodeerde uitzending opnemen en tegelijk kijken naar een blu-ray/DVD via HDMI. 

Let er wel op dat een aantal TV-providers een codering gebruikt om USB-opnames van gecodeerde kanalen onmogelijk te maken, bijvoorbeeld bij zelf geselecteerde of betaalde zenders. Om deze zenders op te kunnen nemen, moet je de TV-box van de provider zelf kopen, inclusief de benodigde extra kabels en afstandsbediening. Denk er ook aan dat je alleen kunt opnemen via de geïntegreerde digitale TV-tuners. Je kunt dus geen opnames maken van streamingservices (zoals Netflix) of blu-ray. 

Haarscherpe digitale beeldkwaliteit via antenne, kabel en satelliet

De UE75MU8000 heeft geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners voor haarscherp digitaal beeld zonder vervorming (incl. HDTV) via de antenne, kabel of satelliet (Canal Digitaal). Je hebt ook geen aparte tuner met extra afstandsbediening meer nodig om te genieten van prachtig digitaal beeld. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.