Samsung WW90K6604QW

Bij aankoop van dit artikel profiteert u van 1 juli t/m 31 december 2017 van 5 jaar garantie via Samsung. Met deze promotie kunt u de fabrieksgarantie van standaard 2 jaar met 3 extra jaren verleng...

EAN

8806088196459  

€ 799,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Bij aankoop van dit artikel profiteert u van 1 juli t/m 31 december 2017 van 5 jaar garantie via Samsung. Met deze promotie kunt u de fabrieksgarantie van standaard 2 jaar met 3 extra jaren verlengen. Zo hoeft u gedurende 5 jaar geen rekening te houden met onvoorziene kosten. Klik hier voor meer informatie, de actievoorwaarden of om uw aankoop te registreren.
De Samsung WW90K6604QW/EN wasmachine beschikt over 9kg vulgewicht, een maximale centrifugesnelheid van 1600 RPM en energie-efficiëntieklasse: A+++. Dankzij de EcoBubble™ technologie wast de wasmachine krachtig, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart. Dankzij de grondige reiniging van de Speed Spray kunt u extra snel wassen. Zo is een lading van 5kg al in 59 minuten stralend schoon. En dankzij het gebruik van VRT Plus technologie heeft u met deze wasmachine minder geluidshinder en minder last van trillingen.

Wasmachine past zich aan uw programma aan
In de haast van een drukke werkdag of een overvol weekend kan het voorkomen dat een sok achterblijft in de wasmand. 80% van de Nederlanders vergeet wel eens iets bij de was te doen. Speciaal voor deze situaties heeft Samsung ‘s werelds eerste ‘AddWash’ deur aan de wasmachine toegevoegd. Hierdoor kunt u vergeten kledingstukken, extra wasmiddel of dat kledingstuk dat u alleen wilt laten meespoelen en centrifugeren, tijdens het wasprogramma toevoegen. Zonder het wasprogramma te onderbreken of de hoofddeur te openen. De wasmachine is waar en wanneer u wilt te bedienen via uw smartphone. Met Smart Control kunt u de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Daarmee is de wasmachine ideaal voor de meest veeleisende gebruikers, van drukbezette mensen tot gezinnen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.