Sony KD-75ZF9

Neem briljant beeld een stapje verder met geweldig realistische beelden op deze 4K HDR-tv. De technologie uit onze Master Series verbetert details zodat scènes er nog levensechter uitzien. Bekijk ...

EAN

4548736078048  

€ 3.999,00 *
€ 3.495,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Neem briljant beeld een stapje verder met geweldig realistische beelden op deze 4K HDR-tv. De technologie uit onze Master Series verbetert details zodat scènes er nog levensechter uitzien.

Bekijk hoe we beeldkwaliteit perfect hebben afgesteld

Ontdek hoe we onze krachtigste processor hebben gecombineerd met MASTER Series-beeldtechnologieën voor een adembenemende entertainmentervaring op deze Android Smart TV.

Full Array LED-tv's worden verlicht door meer leds, die direct achter het scherm zijn geplaatst, vergeleken met conventionele Edge LED-tv's. In combinatie met de lokale dimtechnologie van Sony kunnen specifieke ledzones afzonderlijk worden gedimd of versterkt voor een beter contrast en betere helderheid.

Ultiem realisme

De Picture Processor X1 Ultimate, met zijn ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht, detecteert honderden verschillende voorwerpen op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleur. Alles wat je kijkt is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch.

Levendige kleuren vanuit elke hoek

Op deze groothoek-tv zie je levendige, levensechte kleuren, zelfs vanaf de zijkanten. Onze X-Wide Angle-technologie zorgt ervoor dat je vanuit elke kijkhoek alle kleuren en tinten op het TRILUMINOS-display kunt zien.

Details prima zichtbaar dankzij uitzonderlijk contrast

Geniet van een prachtige nachtweergave met stralende lichten en dieper zwart. Met wel twaalf maal zoveel contrast als op conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder op deze 4K Ultra HD-tv met X-tended Dynamic Range PRO.

Elke beweging prachtig helder

Door de X-Motion Clarity-technologie blijft snelle actie vloeiend en helder. Minimale vervaging in bewegend beeld. Zelfs in snelle scènes blijft het beeld levensecht, zonder aan helderheid in te boeten.

Deze tv biedt je de spanning van films en games in 4K HDR. Hij ondersteunt verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR 10, Hybrid Log-Gamma en Dolby Vision.

Maak smart nog slimmer

Je kunt de Google Assistant vragen om jouw favorieten te zoeken. Dit gaat echt moeiteloos en biedt de ultieme kijkervaring. Bedien de tv van Sony en andere aangesloten apparaten met je stem. Er bestaat geen slimmere manier om je leven te runnen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.