Sony KDL-49WE750

Sony LED TV KDL49WE750BAEPTRILUMINOS™-SCHERMDe pracht van levensechte kleuren.Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke ...

EAN

4548736053618  

€ 699,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Sony LED TV KDL49WE750BAEP

TRILUMINOS™-SCHERM

De pracht van levensechte kleuren.
Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de bloemblaadjes natuurgetrouw weer.

Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality™-PRO.
X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details.

Meer beeld, minder kabels

Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle frame met aluminium afwerking zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Meteen online met de speciale YouTube™-knop

Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv5 is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.