Yamaha Aventage RX-A1080 Zwart

Met Yamaha RX-A1080 AV receiver geniet u van perfect geluid in zowel stereo als surround. Luxe Yamaha AV Receiver voorzien van MusicCast Deze zeer luxe Yamaha receiver uit de AVENTAGE-serie is voo...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

4957812633130  

€ 1.579,00 *
€ 1.425,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met Yamaha RX-A1080 AV receiver geniet u van perfect geluid in zowel stereo als surround.

Luxe Yamaha AV Receiver voorzien van MusicCast

Deze zeer luxe Yamaha receiver uit de AVENTAGE-serie is voorzien van MusicCast streaming, heeft ondersteuning voor HDMI met Dolby Vision, DTS-X en Dolby Atmos en kan zelfs worden uitgebreid met draadloze surround speakers en/ of een draadloze subwoofer. En dankzij Surround-Ai voegt deze receiver nóg meer spanning toe aan films en series, net als in de bioscoop.

Yamaha RX-A1080 AV receiver: Grensverleggende weergave

Yamaha RX-A1080 AV receiver biedt dankzij z'n puristische opbouw en geavanceerde technieken een grensverleggende weergave. Hiermee bezit u een compleet systeem dat het geavanceerde hart vormt van uw thuisbioscoop. 

Streaming

Deze luxe Yamaha receiver biedt dankzij de MusicCast integratie streaming-gemak, internetradio en is meteen de basis voor een complete multiroom oplossing in uw huis. Ook bronnen die op de analoge en digitale ingangen zijn aangesloten, kunt u probleemloos over alle MusicCast speakers en systemen in uw huis laten afspelen. 

Ingangen

Naast zeven HDMI-ingangen, drie HDMI-uitgangen (inclusief ZONE 2 over HDMI), een USB-ingang op de voorzijde en zelfs een geïntegreerde phono voorversterker, biedt de Yamaha RX-A1080 AV receiver ook FM- en zelfs DAB+ digitale radio.

Real Home cinema bij u thuis

De 7.2-kanaals Yamaha RX-A1080 AV receiver ondersteunt natuurlijk ook Dolby Atmos en DTS-X, geoptimaliseerd met CINEMA DSP HD3 voor een 11-kanaals geluidservaring. Surround-Ai zorgt daarnaast voor realtime optimalisatie van het surroundeffect, met een overdonderende bioscoopervaring tot gevolg. Gewoon, bij u thuis. 

Vermogen en ontwerp

Met een maximaal versterkervermogen van 165 Watt per kanaal (8 Ohm), een ontwerp met een extra stijve constructie, Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge, een luxe aluminium frontpaneel en niet te vergeten het geavanceerde YPAO-R.S.C. kalibratiesysteem met meerpuntsmeting voor optimale klank in elke ruimte biedt de RX-A1080 enorm veel waar voor z'n geld. 

Yamaha AV & MusicCast Surround: Draadloos gemak

Vul deze Yamaha AV receiver aan met een draadloze MusicCast subwoofer of draadloze MusicCast surround speakers

Makkelijk te plaatsen, waar u maar wilt.

Met Yamaha MusicCast surround vult u uw home cinema ervaring naadloos aan, zonder luidsprekerkabels te moeten trekken. Met een draadloze subwoofer uit de Yamaha MusicCast serie en draadloze MusicCast speakers voor de surround kanalen, heeft u alleen maar een stopcontact nodig om van een volwaardige thuisbioscoop te genieten. Gebruik optioneel twee stuks Yamaha MusicCast 20 of de stereo MusicCast 50 voor de achterkanalen en ga op in ruimtelijk geluid. Een opgeruimde installatie voor een schitterend, realistisch geluid. U tovert de woonkamer om tot een speciale entertainmentomgeving waarin u kunt genieten van al uw films en muziek, zonder concessies te hoeven doen aan de inrichting.

De toekomst in huis met Yamaha MusicCast

Yamaha blijft innoveren, en dat geldt dus ook voor de MusicCast producten. De Yamaha RX-A1080 AV receiver is bijvoorbeeld geschikt om samen te werken met Amazon Alexa, handig voor bijvoorbeeld stembediening van dit populaire mulitroom systeem. MusicCast brengt u dichterbij het 'Smart' maken van uw woning of kantoor, terwijl het bedieningsgemak er met stappen op vooruitgaat. Ook de installatie en bediening van deze receiver gaat echt 'smart'

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.