Yamaha MusicCast 50 wit

Stereo-speaker met Bluetooth (netvoeding)

EAN

4957812629850  

€ 499,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Yamaha MusicCast 50 (WX-051) is een draadloze 2-weg stereoluidspreker. De MusicCast 50 is voorzien van twee woofers, een dubbele tweeter en een krachtige stereoversterker met DSP. Hiermee levert de MusicCast 50 een ongelofelijk goede geluidskwaliteit.

Met deze slimme luidspreker stream je eenvoudig draadloos muziek via Apple Airplay, Bluetooth en in highres (tot 24bit en 192kHz) vanaf een muziekserver of muziekdienst. De MusicCast 50 is voorzien van ingebouwde internetradio en de commerciële streamingdiensten TIDAL, Qobuz, Spotify en Deezer. Voor diegene die liever muziek streamt via een bekabeld netwerk heeft de luidspreker ook een ethernetaansluiting.

De MusicCast 50 is voorzien van een digitale Toslink ingang, zodat er een digitale muziekbron op kan worden aangesloten. Via deze Toslink ingang kan hij zelfs als soundbar bij de televisie worden gebruikt. De MusicCast 50 is tenslotte voorzien van een 3,5 mm jack ingang en een stereo RCA lijningang, zodat er via de MusicCast 50 ook naar een analoge muziekmuziekbron kan worden geluisterd. Met deze compacte Yamaha luister je echt overal naar je favoriete muziek op de manier zoals jij dit graag wilt.

MusicCast

Met de gratis MusicCast Controller voor iOS en Android is het bedienen van de MusicCast 50 kinderspel. Via deze overzichtelijke en intuïtief te bedienen app kan deze luidspreker eenvoudig in een MusicCast multiroom omgeving worden opgenomen, of kan er een MusicCast omgeving worden opgezet. Eenmaal geïntegreerd in de MusicCast omgeving ontstaat er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden.

Binnen deze multiroom omgeving kan deze luidspreker met een tweede MusicCast 50 luidspreker worden gecombineerd. Hierbij fungeert een van de luidsprekers als linker kanaal en de ander als rechter kanaal. Het resultaat is een grandioze stereo muziekweergave. De MusicCast 50 is bovendien te configureren als draadloze surround luidspreker bij bepaalde MusicCast AV-receivers en soundbars. Meer informatie over de mogelijkheden van het MusicCast systeem vindt u op onze speciale MusicCast pagina.

Intelligente features

De Yamaha MusicCast 50 is niet zomaar een draadloze luidspreker. Deze werkt namelijk samen met Amazon Alexa, zodat de luidspreker zelfs met stemcommando's kan worden bediend. Met Amazon Alexa en Yamaha MusicCast ontstaat een krachtige combinatie waarmee elk huis eenvoudig kan worden getransformeerd tot een hypermoderne 'smart home' omgeving.

Op de bovenzijde van de behuizing zijn aanraakgevoelige toetsen geplaatst waarmee de MusicCast 50 snel en eenvoudig is te bedienen. Voor diegene die de MusicCast 50 graag in de slaapkamer wil gebruiken heeft Yamaha de luidspreker voorzien van alarm met snooze functie. De MusicCast luidspreker heeft bovendien een handige sleeptimer, zodat je geheel ontspannen met achtergrondmuziek kunt gaan slapen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.